Dittan och dattan

Jag fattar inte hur jag kunde tro att jag hade kanslor for t.ex Denis. Jag har insett nu att det inte var nagra riktiga kanslor. For Paul har jag riktiga kanslor. Jag har inte kant sahar pa evigheter.
I forrgar hade jag min favoritstund med honom hittils och han kande likadant. Vi hade en lang hejda stund utanfor mitt hus och vi ville inte lamna varandra.
Sattet han ser pa in in mina ogon ar otrolig. Jag kanner mig som varldens underbaraste och vackraste manniska da.
Eftersom tuben slutar ga sa tidigt och varje sekund med varandra ar dyrbara sa har han bokat ett hotellrum for oss imorgon.
Jag sa till honom att jag inte ar redo att ha sex riktigt an just for att det ar med honom (menat som nanting bra) och han sa att jag kanner honom battre an sa, att han inte bokade rummet sa vi kan goka utan vara tillsammans.
So imorgon ska han hamta mig tidigt pa morgonen och sa ska vi ga och ata frukost nanstans innan vi maste checka in.

Jag hade fatt ett lang mail fran Mikkis :-). Tack sot :-). Jag lyssnar pa laten nan annan dag. Typiskt nog sa finns det inga horlurar (lurar horor?) pa den har datorn.

Idag hade alla (nastan alla iaf) nanting rosa pa sig eftersom det ar valgorenhetsdag (brostcancer) :-). En av killarna i min klass hade inget rosa och hans ursakt var att han ar rosa inombords. Haha.
Jag trivs jattebra med mina klasskompisar och det blir en hel del skratt pa lektionerna.
Vi ar forrasten 3 st fran Sverige och jag trodde jag skulle vara den enda. :-D

//Tiia

PS: Pauls skratt ar det underbaraste jag nansin har hort.

Kort rapport fran London

Jag kan inte anvanda dom tre sista bokstaverna i svenska alfabetet vilket ar irriterande. Jag maste hitta nat stalle dar jag kan anvanda min egen dator men forhoppningsvis forstar ni anda.

Jag bor med 4 andra studenter i ganska stort hus i ett stalle som heter Walthamstow. Jag trivs jattebra men har anda inte riktigt kommit nara mina rumskompisar. Den forsta jag traffade samma dag som jag kom (i lordags) har jag inte sett roken av sen dess, eller jo imorse sag jag hans rygg.
Minns ej var han kom ifran men dom andra tre kommer from Sweizch (hur stavas det landet egentligen?) och Brasilien men dom pratar alla portugisiska vilken ar ganska irriterande for dom pratar sitt sprak med varandra aven nar jag sitter dar.
Har upptackt att min engelska ar bast i huset och hur ska dom andra kunna bli battre om dom inte anvander spraket?
I huset spenderar jag mest min tid ensam for for att kunna prata med dom andra sa maste jag halla igang konversationen for annars sitter dom bara tyst. Forutom han from Brasilien och han jag traffade forsta dan verkar trevlig sa jag hoppas att fa spendera mer tid med honom.
Nasta vecka flyttar iaf brasilienaren ut sa da flyttar nagon ny in.

I forrgar var jag sa uttrakad pa kvallen sa jag gick till en pub som ligger i narheten och drack en cola och slappade for mig sjalv.

Ni som laser min privata blogg kanske ar nyfikna pa Paul? ;-)
Aaaaah han ar underbar. Han ar lite kortare an mig men det bryr jag mig inte om. Han behover inte sta pa tarna nar vi kysser varandra och jag behover inte boja mig ner men kortare ar han.
Jag kan inte ens beskriva det. Jag ar sa javla KAR!!!!
Det kandes sa ratt nar vi traffades. Jag vill verkligen presentera honom for er. Ni kommer att tycka honom. Tro mig. Jag visade forrasten lite klipp jag filmat pa Arvingarna kryssningarna och nar Mikkis var pa bild sa jag
-Thats Mikkis. U gonna lover her :-)

Vi umgicks hela lordan och sondan men sen tyckte han att jag skulle bonda med mina rumskompisar (vilket gar sadar) sa han skulle ge mig mandag och tisdag sa ikvall ska vi traffas igen. Jag langtar som fan.
Har inte knappt en enda bild an men det ska jag gora och sa ska jag forsoka lagga upp dom.
Pa lordag vankas det halloween men vi ska inte ga pa den dar halloween festen pa den svenska puben. Jag tappade suget for det men vi (jag och Paul) har andra planer :-). Forst ska vi traffas for frukost, sen drar vi till Higbury for att se Arsenal matchen i pub och sen sticker vi till Camden.
I camden kan det vara svart att veta vilka som ar utkladda eller har sina riktiga klader pa sig. Haha.

Mer info kommer senare.

Vad minns ni?

Du som läser detta, oavsett om vi pratar ofta eller inte, skriv en kommentar med ditt första minne du kommer att tänka på med dig och mig. När du gjort det kopiera meddelandet till din egen blogg. Du kommer att bli förvånad över vad folk minns om dig.

...

Idag var jag hos frissan och färgade håret svart (det blev min tredje svartfärgning hittills) och skönare frisörbesök har jag aldrig varit med om. Jag höll på att somna. Hade kunnat sitta där heeeela långa dagen och blev lite besviken när hon blev klar.
Jag är väldigt nöjd med resultatet iaf :-).

Imorgon åker jag. Ja eller på lördag om man ska vara petig. Bussen åker ju 00.20 så då har det hunnit vara lördag i tjugo minuter.
Skrev tidigare idag en lista på saker jag måste packa med och när jag kommer fram måste jag köpa ett resekort till tuben och bussen och ett engelskt simkort. Ni får numret sen.


Hejdå Sverige

Nu är allt 100 % klart. Det blev åter igen nåt krångel med CSN då dom i sista sekund säger att nåt inte passar in i reglerna. Jag höll på att bryta ihop. Först blev ledsen när jag trodde att det fanns en chans att jag inte skulle få lån men sen blev jag förbannad istället.
Jag hade bokat flyg och buss till arlanda och dom säger nu (ja förra veckan då) att nåt är fel.
Hursom helst så pratade Barbro med dom och jag ska få lån så nu är allt helt 100 % klart :-).
Jag är så ivrig så det inte finns.
Så när åker jag då? Till helgen :-). Helt helt sjukt.
Bussen till Arlanda åker 00.20 på fredag natt och är framme runt 5 så jag har fyra timmar degtid innan flyget åker men hellre väntar jag i flera timmar än kommer försent, dessutom har jag mycket tid på mig att checka in väskorna.
Det blir en lite knepig flygning för först flyger jag till Helsingfors och där byter jag till flyget mot London.
Fan vad jag längtar.
Jag är väldigt nyfiken på mina rumskompisar. Jag kommer dela lägenhet med ca 3 andra studenter, jag har mitt eget sovrum men kök, badrum och vardagsrum delar jag med dom andra.
Undrar var dom kommer ifrån, hur dom är som personer mm. Jag är så nyfiken :-)

Jag kommer ta med mig laptopen och där finns ju ställen där jag kan surfa. Det finns datorer på skolan också men jag inte om dom har Å, Ä och Ö och dom måste jag ju ha.


Ohälsomma förhållanden

Vad är det för fel på människor som tycker att man inte ska gå ut med sina vänner längre när man är i ett förhållande?
Jag vet att deras åsikter inte är mitt problem eller nånting jag ska bekymra mig över men jag kan ändå inte låta bli att bli förbannad.
Snackar t.ex med en kille på myspace och vi kom in på förhållande och otrohet och jag sa att även om jag har en pojkvän så vill jag gå ut med mina vänner och ha roligt ibland utan honom.
Då fick jag frågor som "Så du går ut och dansar och dricker med dina kompisar när du är i ett förhållande?" "Hur brukar du klä dig?"
Hur jag brukar klä mig? Jag svarade att jag klär mig likadant som jag alltid gör när jag går ut.
Jag skulle aldrig kunna vara i ett förhållande där killen inte låter mig gå ut utan honom. Dom här personerna måste ha blivit uppforstrade på väldigt ohälsosamma sätt.
Minns ni t.ex när jag berättade om den där svartsjuka idioten som blev helt jävla galen när han såg en bild på mig och Kim? Han sa att om jag var hans tjej skulle han be mig radera alla bilder på arvingarna.
Den idioten är iaf blockad från min msn sen länge.

Den typen av förhållande kan inte vara hälosamma.
Nej om jag skulle vara "din" flickvän får du räkna med att jag nån gång på helgerna tar mig en klänning jag känner mig sexig i och sticker ut på krogen med mina vänner utan dig.
Sen om "du" är övertygad att jag vänstrar så har vi ett problem. Eller rättare sagt du har ett problem.
Gå ut på krogen behöver inte betyda att man går ut och raggar och letar efter knull.

Frieri på disneyland

Så otroligt gulligt, charmigt och underbart :-D


rip stephen

 


Aveny

Jag lägger rätt sällan upp bilder på mig själv här så nu bjuder jag på ett par bilder från igår då jag var ut med Camilla, Helena och Carro (Carro träffade jag för första gången igår)

         

Älska

Har ni undrat över citatet från Football Factory jag har på bloggdesignen? Kolla in filmsnutten :-)


Soraya M

Den 9 oktober har den här filmen biopremiär och jag vill verkligen se den.
Varför lockas jag och mina kompisar inte till samma filmer?
Dom filmer jag vill se intresserar inte mina kompisar och tvärtom.


RSS 2.0