Poetry in motion

Åh vad jag skulle älska om Arvingarna körde den här. Kims röst skulle passa så perfekt.


Ett tips

Läs alltid ordentligt vad personen säger när du pratar med någon på msn och inte göra som jag ibland och blicka snabbt på texten och tro att man vet exakt vad det stog för stora missförstånd kan komma upp då.

Pratade med Dan och jag frågade om han fortfarande vill träffa mig och han svarade (trodde jag) att han inte ville det för jag har slösat hans tid i över två år nu.
Det blev lite onödigt tjafs från mig då och han bad mig att läsa innan jag svarade och det hade jag ju gjort. Efter några meningar tog jag mig en bättre titt och det han skrev var i själva verket att det är klart han ville träffa mig för annars skulle han ju inte ha slösat sin tid på mig för så länge om det inte vore för nånting.
Jag kände mig inte lite dum.

Men vi får se om vi kommer att träffas. Men det skulle vara roligt att träffa mannen som var den första jag berättade min stora hemlighet för och som jag bråkar jämt och ständigt med.
Vi har en underlig nätrelation. Först pratat vi och har trevligt men så ibland slutar våra samtal med sura meningar som "Vi kanske ska sluta prata helt och hållet" och "Jag borde blocka dig" men inte fan har nån av oss blockat den andra än

Vinne J i Eurotrip

Haha :-D


CSN

Jag vägrar ge upp drömmen om att plugga i London så jag håller på att läsa om CSN och allt jag kan tänkas behöva veta om jag tar ett större lån.
Hur gör jag om jag är arbetslös när det ska betalas tillbaka? Hur lång tid har jag på mig? Och sånt.
Är dock lite okoncentrerar just nu så jag får läsa bättre sen.

Saknar

Fan vad jag saknar Stephen :-(. Jag försöker förneka det hela tiden men det är omöjligt att låtsas att jag inte gör det.
Mailade till honom nyss men skrev bara en enda meningen där jag frågade hur han mådde?


Designa din egen t-shirt

Vill bara tipsa om den här sidan där du kan designa dina kläder och lite annat.
http://www.spreadshirt.net/se/SE/T-Shirt/Spreadshirt-1342/ 

Det finns redan färdigdesignade kläder på sidan men du kan såklart göra dom till dina egna och byta text och bild.

Jag gjorde ett litet försök nyss :-D. Valde en rosa topp och skrev dit texten "I LOVE BRITISH MEN" med brittiska flaggan i ett hjärta under. Haha.

sexiga läkare

Klicks läsare hade röstat fram dom 10 sexigaste tv läkarna och här är resultatet.

1. Derek Shepard


2. Gregory House


3. Doug Ross


4. Mark Sloan


5. John Dorian


6. Jack Shepard


7. Christian Troy


8. Alex Karev


9. John Carter


10. Johan SteenDet fanns några hetingar på listan men kan någon förklara var fan Luka Kovac var nånstans? Var han ens med på röstlistan?
Snyggare doktor än Luka får man leta efter.

Luca Kovac


Biosugen

Jag vill gå på bio. Ingen som vill gå på bio med mig? Och nu menar jag inte framöver utan typ nu snart. Till veckan kanske.

En mix av Terminator och Transformes?

Pratade med pappa igår som hade varit på bio för några dar sen och sett Terminator.

Jag: -Var filmen bra förrästen?
Pappa: -Terminator? Den var väll som Terminator brukar vara. En massa explosioner. Det händer hela tiden något så man somnar inte när man ser den men jag hade hellre velat se Transnator.

min nya design

Min nya design är det snyggaste jag haft hittills och den är såååååå perfekt för mig.
Stina och Maria gjorde ett toppenjobb. Eller var det Stina ensam som gjorde den här?
Oavsett vad så älskar jag den. :-)

Lite gladare

Nu vet jag hur jag ska göra fast det här jag planerat en längre tid ändå :-)
Även om chansen inte är så stor att jag kommer iväg på nån språkresa så ska jag ändå åka till London igen för minst en vecka till höst.

Ja nu ska jag försöka sluta tjata om den där jävla London hela tiden :-P

Lipsill

Jag kollade lite på Londonklipp på youtube nyss och hittade en något dåligt filmad video där någon lämnade Piccadilly Backpackers (där vi bodde sist)  och bara traskade runt på stan (såg inte hela videon)
Jisses. Dom första sekunderna av filmen var i stort sett bara filmat på en vägg men när personen öppnade dörren där vi dagligen sprang in och ut så kunde jag inte låta bli att fälla ett par tårar.
Hur känslig kan man vara egentligen? Att jag ens erkänner det här.
Andra fäller tårar för lite allvarligare saker. Jag fäller tårar när jag ser en dörr.
Det är väll helt enkelt så att jag älskar London väldigt mycket och dörren gav mig en massa minnen.
Det var väll inte själva dörren jag blev så känslig över. Haha. Men ni förstår nog :-).

Nu har 3 personer (fler kommer säkert) kommenterat mitt förra inlägg och sagt att jag borde följa mitt hjärta.
Det enda som jag i stort sätt oroar mig över är just det där med lånet. Ska jag åka så behöver jag ett ta ett större lån för jag vill inte åka iväg i bara ett par veckor. Jag menar 20000 kr räcker inte nånstans och jag är bara orolig för tiden efter studierna då jag måste börja betala tillbaka. Man kan ju ta det på delbetalning men jag oroar mig ändå.Orolig...

Ja det är vad jag är. Fick ett mess igår om att mitt jobb på vårdcentralen går ut på söndag och att vi får se sen hur det blir framöver så jag har ingen aning om vad som kommer att hända med mig.
Har ont i magen pga det här. Dessutom har jag tjatat och frågat massor av gånger ang sommarjobb och igår frågade jag igen men fick till svar att det inte fanns något så när jag frågade om dom redan hade hittat sommarvikarier till centrum så vart det tyst.
Jag blir vansinnig om jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen igen. Någon som vill få sin trappuppgång slickad ren mot betalning?

Och det här med språkresan snurrar jämt och ständigt i mitt huvud. Vågar jag ta ett större lån och fara?
London har bra mycket jobbmöjligheter än Sundsvall men jag kan ju inte vara helt 100 % säker på att jag garanterat kommer att få jobb efter studierna. Iofs så bjuder vissa skolor på praktikplatser (tror ej dessa är betalda dock) så jag skulle kunna få in min fot nånstans.

Ååååh jag blir så jävla arg på mig själv. Varför är jag så jävla feg och inte vågar ta den här chansen?
Mina föräldrar är jag också irriterad på för dom tycker jag ska vara realistisk och söka jobb här inom vården för dom behöver alltid folk.
Men för fan!! Jag vill inte vara realistisk (inte för att en språkresa är orealistisk precis) eller jobba med att torka gamla kärringars puppor. Iaf inte i Sverige. Skulle kunna tänka mig att jobba inom vården så länge det är i UK.
Jag vill åka på språkresa för vuxna i London och sen förhoppningsvis börja jobba där. Det är min dröm.
Men ska jag kunna göra det så är ett lån ett måste.

Jag avundas dom människor som vågar lämna sitt gamla liv och börja om på nytt. Jag är verkligen avundsjuk på dom.
På Londonsvenskar har jag läst om dom som åkte dit med väldigt lite fickpengar och idag lever dom där och har jobb och allt.

Skärp dig Tiia! Sluta vara så jävla feg och följ din dröm annars kommer du ångra dig för resten av ditt liv!

bloggbråk

Nu har jag haft lite roligt för mig själv och läst sura kommentarer på folks bloggar. Det pågår värsta debatterna och det är väldigt roande :-D.

Andras bråk och diskussioner = Min glädje

Baggy Trousers

Fan vad jag diggar den här låten :-D
Det är den låten som spelas i bakgrunden i Mean Machine när Billy (Danny Dyer <3<3<3<3)  ska spela fotboll som han är så dålig på. Haha
Halloweenfirande i Buffy

Det finns två avsnitt av Buffy där halloween firades? Vilken kostym tycker ni är den bästa och den sämsta?

Buffy som 1700-tals dam


Buffy som Rödluvan


Willow som en sexig tjej eller nåt


Willow som ett spöke (hon kände sig inte bekväm i dom sexiga kläderna och tog på sig spökdräkten)


Willow som Joan of Arc (eller vad hon nu heter)


Xander som en militärsnubbe (kostymen bestod inte mycket mer av än ett gevär)


Xander som James Bond (eller som servitör som Buffy sa)


Oz som Gud


Cordelia som en leopard


Giles som en sombrerosnubbe eller nåt


Anya som en kaninAnyas kostym är så rolig. Xander bad henne klä ut sig till nånting skrämmande men hon visste inte vad så han sa att hon har varit en demon som terroriserade män i århundranden så hon skulle nog komma på nåt.
Att klä ut sig till en kanin var det mest skrämmande hon kunde komma på.
Anya lider av kaninfobi.


Woho :-)

Kom precis ihåg att jag kommer få tillbaka lite mer än 5000 i skatt :-D Om jag sparar pengar och sen lägger till dom så kan jag åka till London snart iaf :-)
Kanske inte förräns till höst dock men jag känner mig jävligt glad nu :-D


Londooooon iiiiii miiiiit hjääääärta

Ibland tror jag att bodde i London i mitt förra liv eller nåt och att det är därför jag känner mig så dragen dit hela tiden.
Allt började med att jag upptäckte min kärlek för brittiska filmer och sen upptäckte jag engelsmännen men nu är det så mycket mer än så.
Jag älskade London innan jag ens hade besökt staden och jag planerade (snarare fantiserade) att flytta dit och mamma sa hela tiden "Du kanske ångrar dig. Åk dit över ett par dar först. Du kanske inte alls vill bo där sen" men jag visste hela tiden att jag inte skulle ångra mig.
London är verkligen min stad. Det kanske låter konstigt men det känns t.o.m i hjärtat när jag tänker på staden.

Min dröm är och har varit länge att åka dit på en språkresa. Många tror att språkresor är bara till för 16-18 åringar men oj så fel dom har. Det finns t.o.m språkresor för 50+ och man kan vara nybörjare eller prata språket näst intill flytande.
Det enda som står i vägen är pengar. En del företag har ju billigare priser så jag håller på att jämföra för fullt.
EF hade superrabatter om man bokade inom en viss tid.
Jag ska fortsätta spåna runt.
Vet att det här inte är det smartaste sättet men jag gör så iaf. Jag tänker jämföra priser och lägen, inte vilken som är bäst.


Mammabloggar

Jag tänkte bara ta upp en kortis om vad jag tycker om mammabloggar. En barndomskompis till mig gillar dom inte alls för hon gillar inte hur mammor kan lägga ut sina barns liv på nätet (som jag förståt det så är det anledningen).
Anledningen till varför jag inte gillar dom är helt enkelt för att dom är sååååå tråkiga att läsa.
Vet att min blogg inte är så mycket att hänga i granen den heller så ni behöver inte skriva "Vadå som om din blogg är så spännande"
Jag läser en enda mammablogg och den kan jag inte säga något dåligt om och det är Fridas. Tycker hennes blogg är väldigt mysig att läsa.
Chansen finns att om fler av mina vänner skulle bli gravida så slutar jag läsa deras bloggar för allt roligt dom skriver nu kommer att bytas ut till information om MVC besök, bilder på ultraljudbebisar och bilder på stora magar med texten "V. 14" osv. Zzzzzzzzz säger jag bara.

Om jag skulle få barn nån gång (är väldigt tveksam om jag nånsin ens vill ha det men om...) så kommer jag fortsätta skriva samma saker i bloggen som alltid. Jag skulle inte orka skriva allt som händer i min kropp eller skriva om bebisens matvanor osv.
Ok det är klart att jag skulle skriva om graviditeten nån gång. Att lägga upp nån bild på magen skulle jag absolut göra men inte varje gång den växer lite.

filmer

Hyrde tre filmer idag igen. Hyrde dom dock på pappas kundnr istället för att använda mitt videoteket kort eftersom jag har lite skulder dit för filmer jag lämnade in för sent sist och jag kan inte betala dom nu.

Häxprocessen


RocknRolla


I taket lyser stjärnorna


Jag tror att RocknRolla är den film jag kommer gilla bäst. I taket lyser stjärnorna tror jag också kan vara en väldigt bra film. Vad gäller Häxprocessen så förväntar jag mig väldigt lite men tror jag kommer bli positivt överraskad.
Jag återkommer och berättar om jag hade rätt :-)

Skicka lite andra drömmar till mig

Hur tror "dom" att jag ska komma över Stephen om dom skickar drömmar med honom till mig varenda jävla natt?
Jag har aldrig haft så mycket drömmar åt gången om samma person. Jag har drömt om honom hur många ggr som helst sen förra veckan.

CSN

Det värsta med att ta ett lån är att man måste betala tillbaka skiten. Jag tog ju ett lån från CSN när jag pluggade på komvux och har precis börjat betala tillbaka.
Jag bad att få göra en sån där delbetalning eftersom jag inte kan betala hela summan på en gång så dom skulle skicka en blankett man skulle fylla i och sen skicka tillbaka och det gjorde jag men tillbaka fick jag istället en påminnelseavgift.
Jag mailade till dom igen och dom sa att jag skulle fylla i pappret som kommer med posten.
Ska dom skicka en ny eller?
Hur som helst så skulle jag lätt kunna ta ett lån till efter att jag betalat tillbaka den första bara för att kunna åka till London och plugga.Midnight Meat Train

Creepy film. Creepy Vinnie Jones. Creepy creepy creepy.

Vinnie är fantastisk!!!!!


ingen rubrik

Skickade ett sista mail till Stephen nu och sa att jag borde ta en paus från att maila honom.
Jag mår bara sämre om vi ska hålla på och maila och messa hela tiden.

Tro inte att det här ska hindra mig från att åka till London. Aldrig i livet! Jag ska fortfarande dit om jag så ska åka ensam men jag önskar verkligen att nån ville följa med mig. Åker antingen i juli eller augusti.
Jag känner mig säker om jag får bo på Piccadilly Circus igen för jag känner området nu. Det enda som oroar mig lite är hur jag ska ta mig från Heathrow till Piccadilly.
Sist följde jag efter Donna som en svans. Jag får väll fråga mig fram.
Dan erbjöd sig att hämta mig men jag är tveksam till det. Inte pga jag inte träffat honom tidigare utan för att det inte är rättvist mot honom.
Vi skulle träffas men så valde jag Stephen framför honom. Tror han verkligen då att jag skulle kunna be honom göra det även om han själv säger att det går bra?

Ikväll ska jag surfa runt på olika språkresesidor igen. Vill fortfarande åka på en sån och för inte så länge sen hittade jag nåt som fick mig att gå i taket.
Man får testa att jobba via ett språkreseföretag. Först ska man studera engelska i 6 veckor och efter det får man lära sig att skriva ett engelskt cv och träna inför jobbintervjuer och efter det får man provjobba i en pub, affär eller hotel och man får betalt dessutom.
Inte lika mycket som ordinariepersonal men ändå.
Det vore rena drömmen för mig.

Äntligen

Min dator funkar. En sjukt skön känsla spred sig genom kroppen när jag satte igång och lyssade på "The Specials". Undrar om det är såhär det känns när man är hög?

Lyssna och njut. 

Ghost Town


A Message To You Rudy


krossad

Jahapp. Det blir tydligen ingen träff med Stephen :-(. Någon som är förvånad? Inte jag. Jag har hela tiden haft en dålig magkänsla.
Stephen själv har inte gjort något fel men det råkade dyka upp en viss Amy i bilden. Hade det varit för 10 år sen hade han lätt kunnat träffa oss båda två men nu vill han inte det för det skulle inte vara rättvist mot nån av oss och jag skulle ändå inte gått med på det. Jag har varit "den andra kvinnan" en gång förut och det räckte.
Han sa hela tiden att han var ledsen och han är en idiot.
Nej han är ingen idiot. Han kan ju inte träffa mig bara för att vara snäll.
Men det dummaste är ändå att han sa att hon bor närmare. Om jag träffade Stephen igen och vi båda insåg att vi ville vara med varandra så skulle jag inte tveka, jag skulle flytta dit direkt.
Jag raderade alla hans mess för att slippa läsa dom hela tiden och då kom tårarna och jag tjöt som en gris.
För det mesta gör karlar mig bara arg men nu är jag ledsen och sårad.
Jag har gråtit över tre killar (jag räknar inte med dom hopplösa högstadie förälskerserna jag hade) i mitt liv, Johan, Denis (idag kan jag inte förstå hur jag kunde slösa en enda tår pga honom) och Stephen.
Jag har ont i magen pga det här.

Skickade iaf ett mail till han där jag skrev att jag visste att han innerst inne vill träffa mig men väljer Amy för att hon bor närmare. Jag fick honom att må bra i sig själv och jag får honom att skratta.
Jag blir alldeles varm när jag tänker på det han sa på hotellet. Det är snarare sättet han sa det på som lät så otroligt fint och samtidigt sorligt på nåt sätt.
"U make me feel good about myself"

Det kanske är önsketänkande men jag tror helt ärligt att han vill träffa mig. Det finns nånting mellan oss och det vet vi båda två.

"Det kan inget ändra på" med Arvingarna får mig att tänka på oss.

Skönhet kommer inifrån.

Jag tror (är nästan helt säker) att jag tagit upp det här tidigare.
För ett tag sen såg jag ett avsnitt av "The Tyra Show" där snygga människor lurades att vara med i en skönhetstävling (dom skulle bo i samma hus allihop)  men vad deltagarna inte visste var att det fanns dolda kameror och mikrofoner överallt och det som egentligen granskades var deras inre skönhet.
Fyra av deltagarna gästade Tyra (två tjejer och två killar) och min första tanke var att killarna inte alls såg så dåliga ut, jodå dom var snygga men ni kan tro att snyggheten försvann i mina ögon när dom började prata om hur heta dom var och att dom riktiga 10 poängare, Guds gåva till kvinnan och osv.
Då blev dom så in i helvete fula rent ut sagt.
Dessutom klankade (är det ett ord?) dom ner på dom andra deltagarna för att själva verka bättre och snyggare. Dåligt självförtroende eller?.
Tyra har så rätt när hon säger att skönhet kommer inifrån.
Självklart ska man inte behöva tycka att man själv är ful bara för att inte verka bitchig eller så (jag själv t.ex tycker att jag ser bra ut) men kom igen. Sånt där beteénde är så fruktansvärt oattraktivt.

vill ha ny design

I lördags berättade Stephen för Jolene att han hade träffat någon (dvs mig) och hon hade tagit det jättebra. Hon har själv varit ute och tagit en drink med en kille från hennes jobb ett par gånger.
Vet inte exakt vad som sas under samtalet men bra hade det iaf gått och hon hade gett honom lite tips och sånt och det hade varit deras "mest givande" samtal sen det tog slut.

Imorn åker jag till Johan. Ska bli så gott att få äta kyckling med champinjoner och bambuskott från kramfors kinarestaurang.
Dessutom har Johan laddat ner "The Midnight Meat Train" med en av mina filmgudar Vinnie Jones (den finns ute på dvd nu).

Jag börjar bli less på designen på min blogg. Om ni minns så var det Stina som fixade den vackra skapelsen till bloggen men nu vill jag ha nåt annat.
Funderar på att be Stina och/eller Maria om hjälp. Självklart betalar jag :-). Jag har en liten bild i mitt huvud ungefär hur jag vill ha det. Kanske inte exakt hur det ska se ut men vad jag vill ha för bilder. Ett par bilder på mig själv tillsammans med lite bilder från filmer jag gillar eller kanske på ett par av mina filmgudar.
En sån design skulle vara perfekt för Tiia.

i augusti hoppas jag

Igår var det det värsta och bästa samtalet jag haft med Stephen. Vi var båda väldigt lessna och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna och han satt och skakade men trots det kunde vi skämta och skratta.

Vi var både väldigt nere för det visade sig att Stephen inte har råd att komma till London och bo på nåt hotell/hostel/vandrarhem i juli.
Jag blev helt knäckt men vi fick hoppet tillbaka när vi bestämde oss för att försöka med augusti istället, jag kan vänta en månad extra.

I helgen ska han berätta för Jolene (sin ex fru) att han har träffat någon. Han har inte kunnat göra det än för det var inte så jättelänge sen dom gjorde slut och han vill inte att hon ska tro att han inte bryr sig eftersom han gick vidare så snabbt.
Hennes bror vet om mig dock, alla Stephens kompisar och dessutom hans moster.

Jag vet att ingen tar mig seriöst när jag skriver om honom med tanke på att han inte är den första snubben jag skriver om men jag bryr mig inte.
Det räcker att jag själv vet vad som försigår inom mig. Jag behöver inte bevisa nånting för någon.
Och för första gången på länge är jag inte ett dugg sugen på att gå ut och ragga (iofs så är det alltid jag som blir uppraggad) eller hångla.
Ut och festa vill jag naturligtvis, ska antagligen ut med Camilla i midsommarhelgen men jag är inte intresserad av några kroghångel som sagt.
Det var jag hela tiden när jag träffade dom förra killarna för jag såg inget seriöst med dom.
När det kommer till Stephen så skulle jag kunna hålla läpparna och tungan i styr tills jag träffar honom.

En sak jag tog upp igår (som visade sig att det även gällde honom) var att oftast är det ju utsidan man först lägger märke till men jag såg faktiskt Stephens insida först.
Jag tänkte inte alls på hur han såg ut men sen när jag upptäckte hans personlighet la jag märke till hur fin och söt han var.
Ungefär som Skönheten och Odjuret :-) Förutom att jag inte tyckte att han såg ut som ett monster. Haha.
Belle förälskar sig i Odjuret och på slutet förvandlas han till en människa igen :-)

Jag gillar hans skotska brytning :-D. Han har ingen Billy Boyd brytning och eftersom han har bott i England i ca 20 år så har brytningen börjat försvinna lite. Jag älskar hans sätt att säga "kiss", han säger "kess". Det låter gulligare och sexigare när han säger det än när jag skriver det.


Har lagt ett bud på 3 st Buffytidningar på tradera. Hoppas jag får dom. :-)
Jag är en duktig traderare, bara en massa positiva kommentarer :-) http://www.tradera.com/MyTradera/Feedback/ViewFeedback.aspx?ftgnr=211037


Hit med lite toner tack.

Jag blir galen om det går för länge utan musik. Att lyssna hela tiden gör mig också galen. Sen datorn hemma slutade fungera (jag får ta den till nån som kan kolla på den) så har jag inte kunnat lyssna på musik. Eller jo jag kan lyssna på min Mp3 (som börjat bli glapp) men jag är sååååå less på alla låtar som finns där så jag plockade fram min CD freestyle och några skivor men det hjälpte inte heller.
Jag vill logga in på Spotify och lyssna på The Specials.
Har en enda låt med dom på min Mp3.

Allt som jag vill lyssna på är helt oåtkomligt. Surt!


festsugen

Igår var jag så festsugen att jag nästan rev sönder väggarna. Festsuget sitter kvar än. Jag vill ut och dansa (på krogen alltså) och dricka.
På fredag blir det lite fest iaf då jag och Stina drar till Jättendal och Kindbergs :-). Funderar på att köpa med mig ett par Heineken.
Sen pratade jag och Camilla om att gå ut runt midsommar men efter det blir det inte fler utgångar för mig innan resan till London.

Imorse ringde dom från jobbet och var lite sura för jag skulle nämligen jobba idag, imorn och på fredag. Jag hade glömt bort helt att jag skulle jobba idag och imorn, fredan kom jag ihåg dock.
Det var bara att slänga i mig frukosten och sticka iväg.
Jag måste skaffa mig en almenacka!

Köpte Absolut Torr för ca en vecka sen eftersom jag svettas som en gris på somrarna och hade hört att det ska vara väldigt bra men det tog ett tag innan jag vågade prova den för jag har hört en del skräckhistorier om medlet och jag är rädd för fysiskt smärta.
Vet inte om jag tog för lite för jag kände då inga besvär (jag kanske hade tur?).

JAG SAKNAR LONDON!!!!!!

RSS 2.0