Trailers

Jag älskar älskar älskar film!

Därför bjuder jag på trailers till mina favoriter

Hooligans


This is England
 

Spring Lola
 

Football factory - mmm Danny Dyer ;-) Lyssna när han snackar. Den dialekten älskar jag! Så jävla sexigt *grr*
Den här trailern har Holländsk text men det var den bästa trailern

Inga 4 gobitar på julgalan

JAAAAA!!!!!!
Nu är jag iaf helt säker på att Arvingarna inte ska spela på julgalan i Sundsvall. Då missar jag inget ;-)


Fakta om kon

Tydligen ska det vara skriven av en mellanstadie elev. Han/hon måste ju ha skämtat till det.
Ett förbannat gott skratt fick jag iaf. Haha!

Kon är ett husdjur... Men den finns också utanför huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den skall dö. Men det bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor... Den översta sidan - Den nedersta sidan - Den främre sidan - Den bakre sidan - Den ena sidan - Den andra sidan- Och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet... Och det är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas ko-ögon. Kons mun kalles mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen... Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ned i mjölken och drunknar.

På den översta sidan - Och den ena sidan - Och den andra sidan, är det bara hår... Det heter ko-hår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur... men hur den blir det har jag inte lärt mig ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost. I osten är det hål. Men hur den gör hålen har jag inte heller lärt mig ännu.

Kon har gott luktsinne... Vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst något liknande!Biofilmer jag vill se

Dom i fet text är lite av ett MÅSTE!

Låt den rätte komma in
Saw 5 (Har jag sett fyran?)
De ofrivilliga
Die Welle (The Wave)
Livet från den andra sidan
(Ricky Gervais för fasen :-D. Kan man göra annat än att tycka om den mannen)
Somers town (vet inte ens om den här visas länge eller om den visades alls)

Någon som har sett någon av dessa? Vad tyckte ni?

If you got the feelin'Jag diggar fortfarande Fives låt "Got the feelin´".
Jag kunde deras dans vid poolen utantill på "den tiden". Haha.


Boybands

Dom flesta tjejer har nog haft sina pojkbandsperioder och jag är inget undantag. Jag var helt galen i Backstreet boys under deras glory days men när Five "föddes" blev dom genast mina nya favoriter och än idag ser jag dom som mina favoriter bland pojkbanden.
Har suttit här och kollar på deras musikvideos på youtube och jag kan inte låta bli att flina.
Låtarna är fortfarande bra, killarna i bandet är snygga men det som får mig att tänka "men snälla sluta" är danserna. Alla pojkband dansar i sina videos.
Jag gillar killar som kan dansa men tack och lov så står inte grabbgängen på krogen i rad i gör samma rörelser. Haha.

Hittade förrästen min Five skiva igår som jag har lyssnat på och faktiskt njutit av :-D.

Här har ni videon till deras låt "Keep on movin´". Jag valde att lägga upp den här videon bara för att J är så förbannat snygg här. Haha. Fast det är han ju i alla deras vidoes.

Enjoy. Hihi :-)
http://www.youtube.com/watch?v=tbcWEd4opkI

Jag hittade inte adressen man kan lägga upp här så videon syns i en ruta. Konstigt.

Färjan

Fy vad jag var nervös inför kvällens avsnitt av Färjan. Trodde allvarligt talat att jag skulle skita på mig. Men som tur var så var det inte så farligt som jag trodde. Typiskt bara att dom skulle klippa bort dom få gångerna jag sa nånting *mutter*.

Skönt att det är överstökat nu iaf. Haha.

Kommer dock bli rätt tröttsamt med alla som kommer att påpeka om att jag var tyst hela tiden. Har ju lixom själv berättat för dom flesta att jag var blyg inför kamerorna men att mina polare skötte snacket så bra ändå.
Så ja, jag var tyst. End of story! Jag syntes iaf! Hah!

Happy happy

Oj oj oj vad jag är glad :-D.
Jag skyller denna glädekänsla på Arvingarna. Sitter här och lyssnar på dom sjunger med och längtar helt galet mycket tills jag får se dom igen.

Jobbiga jävla typ!

Har snackat med den galet svartsjuke engelsmannen igen. Jag blir så frustrerad att jag nästan skakar av ilska. Jag tycker synd om hans nästa flickvän om han nu lyckas skaffa en med den där svartsjukan. Han skulle säkert binda fast henne varje gång hon ska ut med sina vänner.

Vi kom åter igen in på bilden av mig och Kim och så här såg konversationen ut (lämnar bort det onödiga) och eftersom jag inte vill att alla ska läsa min knakiga engelska så översätter jag allt jag sa till svenska ;-) Resten kopierade jag direkt från konversationsrutan.

Han:

i m jealous i told u that and i m proud to be

that show how i love my gf and i care abt it
Jag: Ja det är klart men jag säger det igen. SÅHÄR MYCKET? Vart går gränsen för dig? Hur skulle du reagera om din tjej kramade en killkompis?

Han:

i m a man ,i know wat man think abt woman believe me
Jag:
Jag tror inte att det handlar om att vara en man. Jag tror du skulle vara lika svartsjuk om du vore en kvinna.
Han:

why u think jealousy is a bad thing
Jag: Det sa jag aldrig. Jag sa att för mycket kan vara farligt. Det är klart att jag är svartsjuk när jag har en pojkvän men det är inte hälsosamt att vara SÅ svartsjuk. Jag skulle inte må bra i ett förhållande där min pojkvän måste följa mig vart jag än går, eller om han blir arg när jag kramar mina killkompisar eller tar bilder med mina idoler.
Jag är trogen mot min pojkvän men det betyder inte att jag raderar bort andra män ur mitt liv. Den enda jag kysser eller mer än så är med honom och skulle vi stöta på en killkompis till mig så skulle jag krama honom och sedan presentera dom två för varandra.
Och jag skulle aldrig sluta ta bilder med mina idoler. Jag skulle faktiskt skratta åt honom om han blev arg för det.
Han:

u can just stand near u dont need to be face to face
Jag:
Det är knappast så att våra läppar är ihop.
Han:

it nt far from that,

its nearly lips together

Jag:
Gud vad jag önskar att våra läppar var ihop
Han:

u see

thats wrong

it means u were looking for something

Jag; AAAAAHHH!!! Det här är inte min första bild med killarna och jag tror inte att min nästa pojkvän blir arg för att jag fotar med dom.
Han:

well depends on who is ur bf

if u r with a gay he ll nt be angry

but if u r with a man he ll nt be happy

and if i m ur bf i ll ask u to delete all of them
Jag:
Jag kan faktiskt inte förstå dig.
Förlåt men jag kan inte det.
Jag skulle ALDRIG radera bort bilderna.
Dom är mina idoler och jag skulle bli väldigt ledsen om bilderna försvann.


Hur svarsjuk får man bli?

Jag blir vansinnig! Hur fan kan någon vara så jävla svartsjuk? Speciellt när man inte ens har träffat personen irl. Jag vet att jag borde ta bort honom från min msn men jag kan inte. Inte för att jag är intresserad, ALDRIG I HELVETE! Utan för att jag blir så irriterad varje gång vi snackar att jag bara måste fortsätta.
Förr eller senare kommer jag dock ta bort honom.

Neeej nu tog jag ner konversationsrutan och jag som skulle lägga upp lite av vad han har sagt.

För det första så kanske ni undrar vem denna snubbe är. Det är nån från London, har en del engelsmän på min msnlista och majoriteten av dom är normala (eller så spelar dom normala) men han...Åh herregud säger jag bara.

Nyss hade vi en väldigt frisk konversation som ledde till gräl. Om vad? Jo om min profilbild. Har för tillfället den nyaste bilden på mig och Kim och jävlar vad han blev sur.
Jag kan ju faktiskt ta normala bilder med killar och inte behöva stå ansikte mot ansikte eller vad han nu skrev och så skrev han "It´s not fucking right!" Även om jag förklarade att han är gitarristen i mitt favoritband.
Sen undrade han hur jag skulle känna mig om min pojkvän eller man stog sådär på ett kort med en tjej.
Jag skrev att jag faktiskt är singel och då svarade han "men om".

Det är ju för fan skrattretande. Jag skrev iofs att jag skulle ljuga om jag inte hade fantiserat om honom för visst fan har jag väll gjort det.
Då skrev han nånting om att man kan beundra en person men det finns någon som kallas "att gå över gränsen".
På vilket jävla sett har jag gått över gränsen?

Det "värsta" jag har gjort med Kim är att krama honom. Åh herregud! Nu har jag gått för långt! Hur kan jag vara så påflugen? *suck*

Bilden som ledde till våran hetsiga konversation

Vilka dagar vilka dagar :-D

Det har inte blivit mycket vila under helgen. Allt började i torsdags då Stina kom hit för vi skulle se Arvingarna på Aveny.
Det var väldigt lite folk när vi kom, bara middagsgäster typ.
När det bara var en kvart kvar var det fortfarande väldigt lite folk där och vi tänkte att dom kan ju inte börja om det ska vara såhär lite folk.
Men det kom hela tiden fler och fler och till slut såg vi fyra välbekanta ansikten :-)

Jag och Stina stog vi sidan av scenen och tittade och sjöng med då nån kärring kom fram och frågade om dom inte tyckte att det var jobbigt när vi stog och tittade på dom hela tiden.
"Då har dom valt helt fel yrke." tyckte Stina då.
Jag tror då inte att dom blir störda om man står där.

Efter en stund dök ännu fler bekanta ansikten upp ;-). Kindbergs hade kommit dit för att mingla lite då dom ändå skulle spela på Casinot nästa dag.
Ola, deras nya bassist som ska ta över när Kent slutar var också där. Inte helt fel att titta på ;-) men han slår inte Jocke.

Efter när spelningen var slut och vi hade fotat lite med grabbarna så stannade jag och Stina kvar en stund och sa hejdå.


Sen blev det fredag och det var dax för Kindbergs på Casinot.

Vi satt på två stolar en bit bort. Efter första eller andra pausen när dom skulle börja igen gick jag fram till Magnus och frågade om dom kunde sjunga för Stina som nyligen hade fyllt år och efter en stund sjöng dom för henne :-)

När vi satt på scenkanten så fick Henke den busen för sig att blåsa Stina i örat med saxofonen. Haha :-D
När dom var klara så väntade vi på att dom skulle packa ihop så vi fick fota med dom. Jag fotade iofs bara med Jocke.

På lördag fick vi vila som tur var men jävlar vad lång den dagen blev och på söndag drog vi iväg på Kindbergskryssning.
Vid ett tillfälle när jag stog ensam vid sidan av scenen för Stina hade gått ner till hytten så hände en rätt rolig grej. Först kom en kille och bjöd upp mig men jag sa nej och efter ett par minuter kom nästa och ville bjuda upp mig men han fick också ett nej. Dom såg båda så ledsna ut och det slutade med att dom dansade med varandra. Haha :-D

Klockan var väll runt 5 kanske när vi gick och la oss. Jag klev upp vid 10.30 tiden och duschade. Grabbarna skulle spela 13.15 så vi gick och lyssnade på dom.

Sen när vi var nere i hytten så kom Jocke och Peter. Jag frågade Jocke om han hade tid att vara med på ett kort och han frågade innan eller efter att han hade bytt om
-"När du har tid" sa jag
-"Jag har alltid tid." sa han då.
Det är nog inte många dansbandskillar som skulle säga så.
Sen när Stina frågade om han hade tid att ta ett kort med henne också så han "självklart!" och sen frågade han om han skulle ha kläderna han hade på sig eller om han skulle byta om.
Herre gud sötaste Jocke då. Det spelar väll ingen roll heller :-).

Jag har börjat tycka om Kindbergs lika mycket som Arvingarna men när det kommer till Jocke så tycker jag mer om honom än både Kim och Tommy. Någon som blev chockad nu? Haha :-D

Citat

Utanför Casinot när jag och Stina väntar på Kindbergs:
Stina till Kent :- Är det kallt åt dig?
Kent: -Är det kallt ÅT mig?
Stina: - Är det kallt för dig då?
Kent: - Är det kallt FÖR mig?
Jag: - Fryser du?

I hytten efter att Peter har sagt att han gillar finskar (eller heter det finskor?) och jag har fått en kram:
Stina: -Ska inte jag få en kram då?
Peter: -Är du också finska?
Stina: -Nä men jag är halvnorsk.
Peter: -Haha vad goa ni är.

Det sas fler knasiga citat men jag har blackout för tillfället.

Fina och snälla Jocke


Den 13 november ska Kindbergs spela på Aveny och självklart ska jag dit :-)

Nästa kryssning blir i januari och då är det med Arvingarna :-D *längtar*


Kind mot Kindbergs :-D

Har jag nåt annat val än att tycka allt mer och mer om Kindbergs? Det är helt omöjligt att inte falla för dom. Nu menar jag inte bara musiken som också är jävligt bra utan även hur dom är som personer, så otroligt jordnära, snälla och mysiga och dom kan komma fram och kramas utan att ens behöva be om det.

Och Jocke..Jocke Jocke Jocke *sucka*. Den snällheten, den rösten, det leéndet, det ansiktet ;-)
Jag kan inte komma på nånting dåligt med den människan.

Jag och underbara Jocke ;-)


RSS 2.0