Utmanad!

..av Frida

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "utmanade" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Trots att jag är rätt blyg så har jag hyfsat bra självförtroende.

2. Jag blir kåt av porrfilmer.

3. Många som jag känner är rädd för trollsländor men jag tycker att dom är vackra.

4. Jag kan inte göra nr: 2 på toaletten om folk väntar utanför. Jag håller mig hellre tills jag är hemma eller helt ensam igen. Det har funnits ett par undantag då jag har skitit på allmänna toaletter.

5. Jag tänder på män men tycker att kvinnor har vackrare kroppar.

6. Jag skulle kunna äta sushi varje dag.

Jag utmanar Stina, Maria och Mikkis


Våga vara kåta tjejer

Jag tycker det är så härligt med tjejer som vågar erkänna att dom är kåta.
Har dom senaste dagarna läst en polares blogg om hur jävla kåt hon är och hur mycket hon vill knulla. Jag säger bara "You go girl!"  + att hon har lagt upp en del väldigt snuskiga bilder.

En annan polare berättade en gång att hon hade Tommys trummor i trosorna. Haha. Jag gillar när tjejer är frispråkiga, och inte så pryda av sig, vet t.ex att jag har kompisar som förmodligen aldrig skulle erkänna när det börjar pirra i skrevet eller att dom ens pullar.

Lite tråkigt tycker jag.

Så tummen upp för alla brudar som kan berätta att dom är kåta :-D

//Porriga Tiia


London calling (igen)

Jag ska kanske börja på en butiksutbildning via arbetsförmedligen i höst. Visserligen är jag inte inskriven längre men jag blev lovad att få en blankett hemskickad ändå. Jag hoppas att det gäller alla sorters butiker för att jobba i en dassbutik lockar mig inte så värst mycket.
I en filmbutik skulle jag garanterat trivas :-) Film är ju mitt störta intresse och dessutom behöver man inte vika ihop filmfodralerna på ett fint sätt.

Pratade med en polare på msn nyss om min längtan till London (England över huvudtaget men mest London) och jag erkände den största anledningen till varför jag inte har kommit iväg. Det är inte för att jag inte har pass eller råd för det går att fixa utan det största hindret är min egen osäkerhet. Jag är för feg, orolig, nervös och rädd för att resa utomlands ensam.
B.la är jag nervös för att jag inte skulle klara engelskan tillräckligt bra (att snacka engelska på nätet är en helt annan sak och Stina, du minns väll våran knakiga engelska med Karlis. Haha  :-D). Tänk om jag inte skulle klara mig ensam där och jag gissar på att dom som jag helst vill åka med har varken tid eller råd och då sa polaren jag snackade med "Det kanske är just därför du ska åka."

Det fick mig att börja tänka. Det vore ju jättebra om jag kunde ta mig själv i kragen och släpa mig över dit men jag skulle inte tacka nej till sällskap så om det är någon som är sugen på London nån gång framöver så hojta till ;-)

Var är han?

Nu har "min" engelsman inte varit online på msn på evigheter och jag börjar bli orolig. Jag skickade ett mail till han nyss och frågade om allt var ok. Jag bad honom svara så jag åtminstone vet att han lever.

Du är vad du äter

Jag gillar inte Anna Skipper. Jag gillar henne inte för fem öre. Visst är det bra att få folk att sluta äta så mycket onyttigt men det är hennes metoder som är helt jävla idiotiska. Bara för att man gillar att dricka cola eller nåt annat dåligt så behöver det för fan inte betyda att man vill tvätta sig i det som hon tvingar deltagarna att göra. Jag själv älskar cola och vet att jag dricker det alldeles för mycket men skulle jag vilja bada i det? NEJ!
Brukar kärringen själv bada i sina nyttiga drinkar som hon brukar göra?
Förmodligen inte.

Sen gillar jag inte när hon tar allt deltagarna brukar äta och mosar ihop allt till en röra så det ska se så äckligt ut som möjligt och sedan lägger fram allt nyttigt så fint som möjligt på bordet så det ser riktigt gott ut. Det skulle nog inte se så gott ut om hon mosade dom på samma sätt som det onyttiga och tvärtom.

Jag gillar inte Anna Skipper!

Nu ska ni få höra

Jag tog en promenad till hemköp och när jag kommer ut hinner jag inte långt förräns en bil stannar intill mig med en snubbe som frågade om det var bra med mig. Jag blev rätt förvånad och svarade lite tveksamt "Ja, hur är det själv?". Sedan frågade han om jag ville ha skjuts och självklart sa jag nej. Vi började småsurra lite och han frågade om jag ville hitta på nåt nån dag, gå på bio eller ta en fika eller så. Vid det här laget fattade jag fortfarande inte riktigt vad som hände egentligen. Vid ett tillfälle slog jag ut armarna i förvåning och sa "Vem är du?"
Dennis hette han och han skulle fylla eller hade fyllt 34 (sa han iaf)
Sen frågade han om han kunde få mitt nr så han kunde höra av sig men jag hade ingen lust att ge ut mitt nr till han så jag tog hans istället. Haha.

Det här har fan aldrig hänt förut, karlar har tutat efter mig i sina bilar men ingen har stannat och stött på mig. Han sa dessutom att han hade sett mig på folktandvården (där jag vikar).

Han måste ju ha varit nån kåtbock som ville ha sig ett ligg fast jag måste erkänna att han var fin ;-)

RSS 2.0