final nästa vecka

Precis som jag trodde. Båda favoriterna från Let´s dance gick vidare till finalen nästa vecka. Jag blir glad oavsett vem som vinner men som jag skrev tidigare...Jag hejar på Tobbe Blom :-)

Nätdejting

Så småningom ska jag på dejt igen. Det blir min tredje nätdejt och jag ser faktiskt fram emot det. Den första jag träffade via nätet var jag tillsammans med i 4 år och den andra ska vi inte äns prata om. När folk frågar hur vi träffades och man svarar "på nätet" så låter det som om jag lagt upp eller svarat på en annons men så är verkligen inte fallet. Vi har träffats på sidor som lunar,nightlife eller en chatsida.Det börjar kanske med några gästboksinlägg och därefter börjar man prata på msn (om han är värd att läggas upp på min lista) och det är skillnad tycker jag. Varför skulle en kille man träffar på krogen t.ex vara bättre?

Får se hur det går med den tredje snubben. Det jag vet om honom än så länge är att han är brottare och har två barn (en son och en dotter). :-)...Vet också vart han bor och vart han jobbar. Namnet vet jag också såklart :-)

Det som också är så bra är att han inte har ställt frågor om mina bröst eller min f***a som alla andra gör.. Tror vi bestämde oss för bio. Han föreslog även middag på en mysig restaurang men jag föredrog  bion..Är både nervös och förvantansfull..

Om det skulle gå åt helvete så finns det inget man kan göra åt det.

//Tiia

Sötaste bikinin

Vackra Evangeline Lilly i världens sötaste bikini. Ge mig den nu.

image86


Hur i helvete röstar folk?

Vad i helvete är det för fel på folket? Hur fan kan dom rösta på Lasse hela tiden? Jag fattar det inte. Om han skulle vinna hela tävlingen (vilket inte är helt omöjligt med tanke på hur idiotiskt folk röstar) så skulle det vara fruktansvärt orättvist mot dom andra deltagarna som faktiskt kan dansa. Han vill ju ut själv. Varför går han inte bara? Han är knappast fången i tävlingen.
Jag blir så jävla sur.

Jag hejar iaf på charmtrollet Tobbe Blom.

HEJA TOBBE HEJA TOBBE!!


//Tiia

Nicolas Cage ;-)

Jag vill se Ghost Rider. Jag måste bara se Ghost Rider just därför att Nicolas Cage är så helvetes snygg i den filmen. Jag har alltid tyckt att Nicolas är en bra skådis och grymt snygg och i denna film är han snyggare än någonsin.

image83
image84

Ett konstigt ord det där.

Jag har upptäckt att kuk är ett ganska konstigt ord...Säg det flera gånger och lyssna...Kuk...Kuk...Kuk...Kuk...Kuk...K-U-K...Kuk

RSS 2.0