Den mystiske mannen

Vem är den vackra mannen som jag sett några få gånger på bussen och som verkar bo eller känna nån häromkring? Vi brukar vända oss om efter varandra och igår vinkade han..

Vem är han? Vad heter han?


lovefilm.se = skräp

Jag tänkte som sagt prova lovefilm gratis i två veckor.Hade aldrig tänkt bli medlem där.Dom två gratis veckorna hade fått räcka. Det står att man ska ha ca 25 filmer på listan. Skitsnack!! En film räcker...Jag har inte äns fått första filmen som dom skickade förra veckan..Undrar hur många filmer dom hade tänkt att jag skulle hinna med på dessa två veckor? Beställer man nånting från discshop,ginza eller cdon så kommer varorna jättesnabbt.Speciellt från discshop. Därifrån kommer beställningen dagen efter.

Jag slår vad om att det är fler som har klagat på lovefilms leveranser.

Hoppas att Hostel kommer imorn.

Dagens Buffy citat
Tara: "You have to be with the person you love".
Willow: "
I am."
Tara: "You mean...?"
Willow: "I mean. Okay?"
Tara: "Oh, yes".
Willow: "I feel horrible about everything I put you through. And I'm going to make it up to you. Starting right now"
Tara: "Right now?"


fel film,michael emerson,städ

Idag kom en av filmerna som jag har väntat på (det är två st filmer bland dom fem grejer jag väntar på) men när jag öppnade paketet upptäckte jag att dom hade skickat fel film. Typiskt. Jag mailade till dom och bad om att få byta till filmen jag igentligen ville ha..

Jag hade beställt Saw men fick Saw 2..Jag gillar Saw filmerna (har inte sett trean än) och när jag fick reda på att Michael Emerson var med i första så blev den helt plötsligt intressantare..Jag måste se fler filmer med honom. Jag gillar Michael. Ska t.o.m beställa en tröja med en bild på honom (eller rättare sagt hans karaktär Ben med texten "NO BEN = NO LOST" ) från partyshop.

En sak som jag också gillar med honom är hans utseende. Han har ett väldigt intressant och faccinerande utseende.

image141

Imorn börjar jag jobba. Igentligen ska jag börja på måndag men vi bestämde att jag skulle komma ett par dagar innan så att jag kommer ihåg allt när jag börjar på riktigt. Imorn ska det alltså städas.

Vilken besvikelse

Jag väntar på fem olika saker som ska komma med posten.Att dom inte kom igår gjorde inte så mycket eftersom vi nästan alltid bara får reklam på måndagar så jag hoppades men var beredd på att inget skulle komma. Däremot var jag helt inställd på att någon av mina beställningar skulle komma idag (det fanns inga "ha inga höga förväntningar ifall dom inte skulle komma" tankar i mig) så därför blev besvikelsen extra stor när det visade sig inget jag väntade på kom..Jag ska vara lika inställd på morgondagens post.

Gotta love Ben Linus

http://youtube.com/watch?v=KCDluVCztzg&mode=related&searchJohn Locke var min favorit ända tills Ben kom och tog över den rollen.


Spindlar ger verkligen tur

var en sväng till stan idag på jakt efter vita tygskor. Hitta en sko i min storlek som visade sig vara den sista och dom skulle inte beställa in fler. Skorna skulle ha kostat 180 kr men jag fick dom för 90 eftersom dom var ganska smutsiga.. Det kallar jag tur.

Sen såg jag en tjej som bungyjumpade. Det vill jag också göra.

Tummen upp för Tom Lenk-Del 3 :-)

Oändligt med kärlek till Andrew http://youtube.com/watch?v=QSsorzJJsVU

image135

Dagens Buffy citat
Warren:"It was an accident, you know".
Willow:"Oh... you mean instead of killing my best friend, you killed my girlfriend?"


Mumsimage138

Dagens Buffy citat
Spike:"you made a bear"!
Buffy:"I didn´t mean to".
Spike:"Undo it! Undo it"!


Prova lovefilm gratis i 2 veckor

Tänkte prova LOVEFILM gratis i två veckor så nu sitter jag här och lägger upp filmer på min filmlista. Än så länge har jag bara 6 filmer men mer kommer såklart.

Dom filmer jag har på listan just vid denna stund är:
*Windon Theory (valde den här filmen endast för att min Tom Lenk är med i den)
*The Hole
*Taboo
(med den fagra Amber Benson)
*Shutter
*Ondskans Ansikte
*Elementpartiklarna
(När Franka Potente medverkar i en film så är det omöjligt att undvika den)

Nu ska jag gå ut i solen och läsa och samtidigt tänka på vilka fler filmer jag borde lägga upp på listan. Nån som har några tips? Jag klagade ju över att jag inte hade sett vissa filmer som var tvungen att se (se tidigare inlägget "Filmlista"). Jag kanske ska lägga upp nån av dessa.

Nåväl. Vi får se hur jag gör.

Dagens Buffy citat
Jonathan:"I miss my friends. I miss my enemies. I miss the people I talked to every day. I miss the people who never knew I existed. I miss 'em all. I want to talk to them, you know. I want to find out how they're doing. I want to know what's going on in their lives."
Andrew:"You know what? They don't wanna talk to you - all those people you just mentioned. Not one of them is sitting around going, "I wonder what Jonathan's up to right now." Not one of them cares about you."
Jonathan:"Well, I still care about them. That's why I'm here

RSS 2.0