They´re taking the hobbits to Isengard

Bli road eller irriterad. Själv blir jag både och :-)

http://www.youtube.com/watch?v=uE-1RPDqJAY


The Office

I helgen såg jag ett avsnitt av den brittiska serien The office.Jag hade inte sett programmet tidigare men jag hade hört talas om den och tydligen skulle den vara rolig och eftersom den kom på tv så gav jag den en chans och jag blev inte besviken. Satan vad jag skrattade.Jag behövde bara sett ett avsnitt för att sedan beställa hela första säsongen på dvd och när den kommer så kan jag mysa i soffan och skratta ännu mer. Har även tjuvkollat lite på den på youtube och jag tror att jag redan har en favorit och det är Chris 'Finchy' Finch fast jag kanske hittar nån ny favorit när jag sett mer av serien. Vad vet man?

Hollywood har tydligen också gjort en egen version av The Office men den är jag inte ett dugg intresserad av att se. Jag börjar förrästen misstänka att Hollywood börjar få slut på ideér för dom gör egna versioner av alla filmer som redan finns. Jag blev skitsur när jag såg trailern på amerikanska versionen av Den Osynlige.

//Tiia

Ett tecken?

Idag när jag satt i telefonen så satt jag och kluddrade på ett papper medans jag lyssnade på personen i andra änden.Jag tänkte inte på vad jag ritade eller skrev utan jag bara gjorde det medans mina tankar var någon helt annanstans.
När jag hade lagt på luren såg jag att jag hade skrivit Eb i skrivstil.Eller så kanske det stog E6.Jag är inte säker. Av allt klotter som fanns på pappret så var Eb eller E6 det som var mest ifyllt.Som när man tar en bläckpenna och ritar på samma ställe om och om igen..

Jag gillar när såna här saker händer.Det får en att fundera på ifall det fanns en anledning till varför jag skrev det jag skrev.Jag var ju inte medveten om vad jag skrev eller ritade.


Liv Tyler

Gulligt :-)

http://youtube.com/watch?v=6CWkyaHlHFs

Hon är så vacker.

Michael Pitt

109926-63Nu tycker jag att det är dax för den söte Michael Pitt att klippa sig. Så otroligt sött ansikte men hans hår förstör allt.Första gången jag la märke till honom var när han spelade Henry (killen som var så kär i Jen Lindley) i Dawson´s creek och där var han så jäkla söt .Bilden är från Dawson´s creek vilket betyder att jag tycker att han ser bra ut där. I filmen Dreamers såg han också bra ut (inte helt olik Henry). Om han bara kunde klippa av det där långa håret så han blev lika fin som förut.

//Tiia

Irritation

Är det så jävla svårt att skriva ett ynkligt litet "tack"?.

Igår grubblade jag faktiskt över ifall jag skulle skicka ett grattismail idag eller inte. Jag visste ju ändå att jag inte skulle få nåt tack (när jag skickade "Gott Nytt År" via sms så fick jag svar 10 timmar senare och det jag fick som svar var "Detsamma!") men jag svalde stoltheten och skickade ett glatt Grattis på födelsedagen mail men trots att han har varit online idag så har han inte svarat.

Jag kräver inte mer än ett satans "TACK"!!


//Tiia

John Travolta gillar mig

John Travolta tycker att jag är snygg. Fick höra det inatt iaf. Naturligtvis var det en dröm, men det var rätt häftigt ändå :-)

4 st Hooligans grabbar

109926-62 Det här måste vara en av dom bästa bilderna jag sett på skådisar (kändisar överhuvudtaget) någonsin.

Så varför gillar jag denna bild så mycket?

1.Grabbarna på bilden är alla med i en av mina favvofilmer Green Street Hooligans.
2.Skulle jag inte veta vilka dom är skulle jag aldrig gissa att dom är skådisar.Dom ser så "vanliga" ut (ni vet vad jag menar så ni behöver inte tala om för mig att även kändisar är helt vanliga människor). Jag menar, bilden ser ut att vara tagen på en fest hos en kompis eller nåt.

Diggar den som fan.

//Tiia

När blir jag kär igen?

Jag vill bli kär. Det var länge sen jag var det och nu längtar jag efter det. Saknar dom där fjärilarna i magen och allt det där.

Tänk om det tar jätte länge innan jag blir kär igen.Jag kan ju inte bestämma när jag ska bli det.
Bara tanken på att bli kär igen gör mig kär i själva tanken.

RSS 2.0