Otursföljd Slarver

Ibland funderar jag på hur jävla stökig jag igentligen är.Jag kommer in i ett rum och efter en stund ser det ut som om atombomb skulle ha släppts och jag kan inte förstå hur det gick till.Sen när det är dax att städa så står jag mitt i rummet och vet inte vart jag ska börja och det slutar med att jag hamnar framför datorn eller tv:en med tanken "Jag gör det senare" men senare är om ett par dar.

Sen händer det att grejer går sönder fast jag inte äns har gjort nåt med dom..Först Johans minidisc och nu digitalkameran.Inte för att kameran är sönder men nånting konstigt är det med den iallafall.

Trots att dom ligger fint på bordet så kan dom faktiskt gå sönder..Måste vara magi.

//Tiia

Bitande kattunge

Sträck aldrig fram handen till en katt om dina fingrar luktar skinka.Inte äns om det är en liten katt.Det gjorde jag idag.Först slickade hon,sen nafsade hon,sen tuggade hon och plötsligt högg hon med sina sylvassa tänder så jag började blöda..Tänkt att en så liten kisse kan ha så vassa tänder.Aj säger jag bara.

//Tiia

Spring Lola

109926-16

Igår kom en av mina favoritfilmer på tv,nämligen Sprin Lola..Tyvärr kunde jag inte titta på det eftersom vi inte hade fått fram tvåan (som filmen visades på) på våran tv..Men det gjorde inte speciellt mycket för jag har ju filmen på dvd och dessutom lyckades vi få fram både tvåan och fyran idag så nu behöver jag inte bekymra mig om Lost mer..
Spring Lola är inte bara jävligt bra film..Filmens huvudkaraktär Lola är nämligen min absoluta favoritkaraktär (alla filmer inräknat)..Om jag fick chansen att bestämma en roll jag hade velat spela så skulle jag ha valt Lola.Jag hade inte behövt fundera på saken..
Franka Potente spelar rollen så bra.Jag tycker om Franka.Synd bara att jag har sett för få filmer med henne..Duktig skådis och inte nog med det..Kvinnan är ju hur snygg som helst..

//Tiia

Konsten att äta sushi

109926-14

Jag är fullkomligt galen i sushi..Men jag undrar om det finns fler som äter som jag.
Nämligen med kniv och gaffel.Jag skär dom i bitar som kött. Det är faktiskt ganska smart att göra så för då varar maten längre..

//Tiia

Mitt hus

Om jag vann pengar (nu talar vi om enormt mycket pengar) så skulle jag köpa ett hus..Inget nytt och modernt hus med en toalettstol av guld.Varför vill man äns ha det? Det är ju skitfult.

Nej, jag vill ha ett gammal hus som inte ska ligga för nära stan..Naturligtvis vill jag ha el och sånt men utseende mässigt får det gärna påminna om en gammal herrgård med stor tomt..Ungefär som Borgvattnets Herrgård fast med större hus.

Förmodligen kommer jag aldrig få så mycket pengar men drömma går ju..

//Tiia

Lost

109926-12

Den 4 oktober börjar Lost igen. Hoppas bara att vi lyckas hitta fyran på våran gamla men nya TV för oss innan dess för annars går förmodligen jorden under.Jag måste ju se Lost.

Klart Slut

//Tiia

Tänk om

Tänk om man skulle vakna en natt av Joel Beckett låg bredvid en? Det skulle vara nåt!

109926-8

Våra bästa år?

Jag har aldrig fattat charmed i den här serien. Dålig handling och skådisarna ska vi inte äns tala om..Eftersom min mamma är helt galen i serien så har jag sett en del.. Ibland kommer dom på saker som dom tror är jätte bra men igentligen gör det bara serien ännu sämre..Jag ska nämna två.

1.När karaktärerna förvandlades till skådisarna som spelar dom.
2.Ungdomarna som kom ur ett rymdskepp. Sånt funkar jätte bra i Buffy,Förhäxad och Smallville men inte VBÅ.

//Tiia

Fest med tema

Jag har alltid velat gå på en temafest. Den enda temafesten jag har varit på hade hawaii tema men dit kom alla med helt vanliga kläder och en hawaiikrans runt halsen.Jävligt tråkigt.Ska det vara tema så ska det vara det också. Helst skulle jag vilja gå på en fest med 50-tals tema eller ännu hellre 30-tal, Klänningarna från 30-talet är supersnygga och för att inte tala om frisyrerna. Nån gång vill jag få chansen att bära dessa fantastiska klänningar. Varför inte till halloween om man skulle hitta nån halloweenfest?

Det tål att tänkas på.


//Tiia


Minipizzor

109926-4Jodå. Jag gjorde minipizzor häromdan. Dom smakade bra men såg ut som muffins med spya på. Titta själva.


Green Street Hooligans

109926-3

Jag saknar mig Green Street Hooligans. Det känns som om jag inte har tittat på den på evigheter fast jag gjorde det för nån vecka sen.Jag lånade ut den till min syster som förhoppningsvis kommer ihåg att ta med den till helgen. Det händer ofta att jag ser en film som jag tycker är skit bra och som jag vill att alla ska se men GSH är verkligen WOW! Hoppas att alla ska kunna ta del av denna fantastiska film. Jag är nog lite beroende av den och om jag inte kollar på hela filmen så kollar jag åtminstone på scener som jag tycker om. Att filmens skådisar är så otroligt snygga är heller inte dåligt. Leo Gregory som spelar Bovver är utan tvekan snyggast i hela filmen och jag älskar hans sätt att prata. Hans slöddrande är sexigt.
Det fnns en skådis i filmen som Johan (bästa vän,ex) inte förstår hur jag kan tycka är snygg. Jag talar förstås om Geoff Bell (Tommy Hatcher)."Han ser ut som nåns alkoholiserade pappa säger" Johan.
Men han är snygg. Jävligt snygg faktiskt. Tommy Hatcher är min favoritkaraktär i filmen. Även om han är ett svin..Jag gillar honom skarpt.

-Hello. I´m Tommy. Tommy Hatcher
-Yeah, I know
-Oh, you know?  Well, now, you see, that's bad.
That's really, really bad.

//Tiia

 

RSS 2.0