Victorias secret fashion show

109926-61

Ikväll är det dax igen. Oscarsgalan är höjdpunkten på hela året och på andra plats kommer denna härliga modevisning. Så fort Gisele Bundchen (som är min absoluta favoritmodell.Hon är ju snygg som fan) syns i rutan kommer jag förmodligen att sitta och klappa händerna av iver. Ha Ha

Orbs?

109926-60

Marsipanpyssel

109926-59

Var denna helg hos pappa och Ulla.Det var en del folk där och vi gjorde marsipanfigurer. Jag hatar marsipan men det var roligt att greja och pyssla med det :-)..

Jobb??

Igår ringde jag till ett servicehus och frågade om dom behövde mer folk och idag ringde chefen och ville träffa mig kl:14.

Jag är nervös.Får se hur det går.

Bye Bye Baby

Nu är det bestämt. Jag och T ska inte träffas mer innan han åker. Klart att jag är nere med det blir bäst så och så skulle det bli fruktansvärt jobbigt om man skulle få för mycket känslor när han ska åka.

Han skrev att vi kunde träffas igen och ge det en ärligare chans när han kommer tillbaka.

Jag hoppas dock att vi kan hålla kontakten ändå.


//Tiia

Tråk Tråk

Gud vad tråkig den här dagen har varit. Det enda som har varit bra med denna dag är att jag fick min beställda Buffytidning och så fick vi julklappar från min gudmor Marita i Finland. Kartongen var så svår att få upp jag hackade hål i den med en sax (ilskna slag) och råkade göra hål i min julklapp så nu vet jag att jag ska få nåt blått plagg..

//Tiia


Världens gladaste baby :-)

Kan man bli annat än alldeles varm när man ser detta?

http://www.hvideos.com/videos/Humor/Worlds_most_happy_baby

Tiia vs. Coca-Cola

Idag bestämde jag mig för att se hur länge jag klarar mig från att dricka cola (dom som känner mig vet hur beroende jag är). Det är inte bra att dricka så mycket cola som jag gör och skulle en läkare få veta hur mycket cola jag dricker så skulle han bli förskräck.

Jag traskade till stan för att ta ut pengar och köpa frimärken och andra grejer från Ica. Jag tycker om att vara ute och gå om vädret tillåter och det gjorde det idag så jag njöt hela vägen.

Så kommer jag till stan,tar ut pengar,går till den lilla butiken som jag inte minns namnet på (den som är bredvid Bokia) och köper frimärken och efter det går jag till Ica och fyller min korg med Denniskorvar,korvbröd och........

Just det, en Coca-Cola.

Dessutom kom jag på två ursäkter

1.Korv med bröd smakar godast med cola till (det spelar ingen roll vad jag än skulle ha ätit, det skulle ha smakat bäst med cola iaf)
2.Ska man sluta med nåt så ska man helst inte sluta plötsligt utan man ska sluta bit för bit..Minska på det helt enkelt..

Så länge klarade jag mitt lilla test..
Jag är INTE nöjd med mig själv.

Oh My Goddess

109926-57


Det spelar ingen roll vad Alyson Hannigan än gör med sitt utseende.Hon är alltid lika jävla snygg (dock inte när hon hade tjockdräkten i Date Movie som för övrigt var en rätt så kass film). Jag är jävligt intresserad av hår och frisyrer. Jag varken klipper eller färgar mitt hår speciellt ofta men jag hittar alltid bilder på frisyer som jag vill ha och 90 % av dessa är frisyrer som Alyson har. Hennes hår är alltid så snyggt..Dark Willow får mig att vilja färga håret svart igen. Jag färgade håret svart för ca tre år sen och det var snyggt som fan ska jag tala om.
Det är inte bara Alysons hår som är snyggt.Hela hon ser ut som en gudinna.

Tänkte även dela med mig min absoluta favoritfight i Buffy, den mellan Buffy och Dark Willow (snygga Alyson)

http://youtube.com/watch?v=7pTELJ5_6S4

creepy stumfilm

109926-55

Jag skrev tidigare om att gamla bilder skrämmer mig men det finns nåt som skrämmer mig ännu mer och det är gamla äckliga stumfilmer. Igår (kan ha varit i förrgår) fick jag creepykänslor när jag kollade på Sabrina tonårshäxan för avsnittet handlade om att dom blev fast i en stumfilm. Tänk att ett så barnvänligt program som Sabrina fick mig att rysa.

Ta Charlie Chaplin t.ex. Han är (var) inte alls rolig enligt mig. Nej, han är otäck och ger mig obehagliga känslor och dessutom tror jag att han rörde sig sådär spökligt ryckigt även privat *ryser*.

//Tiia

James Bond

109926-54Igår var det en mycket (nej,inte mycket utan en satans) trevlig kväll. Träffade Woosley som jag inte har träffat på ett tag. Först åt vi sushi på Dragon House och efter det gick vi på bio och såg nya Bond rullen. Hittils har jag gillat Pierce Brosnan bäst men efter att ha sett denna film så har jag hittat min nya favorit Bond.

Snygg frilla

109926-50

Fan vad jag diggade Keira Knightleys korta Dominofrilla. Så jävla snygg. Tänk om jag själv skulle vara modig nog att ta gå till frissan och få en lika snygg klippning..

Tyvärr är jag inte så modig..

//Tiia

Jag vill....

skratta,skutta runt,sjunga,dansa,leka och retas men jag kan inte.Är för ledsen för såna spralligheter.


Jag är inte intresserad

Konstiga människor stöter på mig på nightlife och lunar. Jag svarar på deras gb inlägg och mail men jag är inte ett dugg intresserad. Det finns bara en person som intresserar mig.En enda, och det är han som snart sticker till den där jävla Brasilien.


Kan inte hela Brasilien bara explodera?


noveller

Jag ska börja göra något som jag inte har gjort på flera år.Nämligen skriva noveller.Undrar om jag har kvar mina gamla noveller.Skulle vara kul att läsa dom igen.

//Tiia

Fel

Samma skit som förut..Råkade publicera samma inlägg två gånger..

Kräkreflexer

109926-48
När mamma beställde lite saker från Yves Rocher så fick hon en grej gratis och den grejen var denna vidriga bad-och duschgelé med nektarindoft (doft? My ass!).FY HELVETE säger jag bara. Äckligare lukt har jag inte känt på evigheter. Jag får kräkreflexer när jag luktar på det och skulle jag lukta för mycket så skulle nog allt jag ätit idag komma upp.

Jag är inte förvånad att denna vidrighet var gratis..

Kräkreflexer

109926-48
När mamma beställde lite saker från Yves Rocher så fick hon en grej gratis och den grejen var denna vidriga bad-och duschgelé med nektarindoft (doft? My ass!).FY HELVETE säger jag bara. Äckligare lukt har jag inte känt på evigheter. Jag får kräkreflexer när jag luktar på det och skulle jag lukta för mycket så skulle nog allt jag ätit idag komma upp.

Jag är inte förvånad att denna vidrighet var gratis..

RSS 2.0