Till sommaren

Japp nu har jag bestämt mig till 100 % att jag ska till London i sommar. Inga jag vill, hoppas, önskar, drömmer eller får se, utan Jag SKA.
Jag åker med eller utan nån. Gjorde som många andra på Londonsvenkar och annonserade efter en resekompis :-).
Hittar jag ingen åker jag ensam.
När det blir dax att köpa flygbiljetter så tänker jag inte köpa nån returbiljett för jag kommer att bli kvar på obestämt tid och är inte London vad jag förväntar mig så är det bara att köpa en biljett hem.
Så nu måste jag spara så mycket pengar som möjligt (fast vissa saker måste jag ju skaffa, gymkort t.ex och pengar kommer att slösas på kryssningen) och därför får min egen lägenhet vänta.
Jag får stå ut med att bo här ett tag till.

Snart får jag äntligen säga "Hello London" :-)

Stryktipset - John Terry

Oh yes ;-)


Whiii så fiiint

Tack Stina söt för den otroligt vackra designen på min blogg :-D

Damen bakom konstverket :-)

Min hemliga blogg

Sen jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag har en hemlig blogg så har några börjat fråga om den. Jag skrev redan då att om ni inte har användarnamn och lösen så är det heller ingen idé att ni ber om det.
Det finns ett par människor som har tillgång till den och vill jag ge den till andra så gör jag det men be inte om det.
Jag är ingen elak person bara för att vissa av mina vänner har fått lösen till den medans andra inte har det.
Jag skrev också i inlägget att det är för privata saker som står där. Ok, allt som står där är väll inte superhemligt men vissa inlägg är det.
Även om många känner till det mesta som jag har skrivit där så känner dom inte till ALLT.
Irl kanske jag säger att jag är irriterad på en viss person medans i den hemliga bloggen skriver jag verkligen vad jag känner.
Jag tänker inte berätta så mycket mer här men jag vill inte att alla ska kunna ta del av det jag skriver. För personligt, känslosamt och privat.

Dom som har tillgång till min hemliga blogg är:
Stina, Maria, Mikkis och Lovisa.

Finns en liten chans att Suzz också har det eftersom jag har nåt minne av att jag la henne på listan med folk jag skickade mailet till (innehållande användarnamn och lösen) på facebook.

Bokat och klart

Nu är allt som har med kryssningen i april att göra bokat :-).
Hytter, bussresor och.....Ja det är väll allt som behövs?
Men det ser ut att bli något dyrare än vad vi är vana vi :-S.
Som jag har förstått så bokar Stina med koder som gör att allt blir billigare men jag ville inte riskera att alla hytter blev bokade och hade inte tid att skaffa eller vänta på några koder.

Kejdebrev

Jag har aldrig tagit kedjebrev på allvar. Jag tror inte att jag dör kl 00.00 inatt om jag inte skickar ett visst mail till ett visst antal personer inom en viss tid.
Vissa kedjebrev kan vara roliga att skicka till folk dock.

Sen finns det mailen som man ska skicka runt till folk om man bryr sig om dom. Jag tar heller inte dessa på allvar just för att dom är fake och skickas runt bara för att få själv tillbaka så många som möjligt
Vet inte ens varför jag bloggar om detta.
Nu hade jag t.ex fått ett mail från en tjej jag gick på gymnasiet med (och som jag kände lite flyktigt när jag var yngre) och som jag är ute och festar med ibland (mer sällan än ibland) och det mailet löd:

Du kommer till en tid I ditt liv när du inser
Vem som betyder något
Vem som aldrig gjorde det
Vem som inte kommer att göra det
Vem som alltid kommer att göra det.
Så, oroa dig inte för människor i ditt förflutna
Det finns en anledning till att de inte finns med i din framtid
Ge detta hjärta till någon du inte vill förlora 2009,
Inklusive mig, om du bryr digFörsök att samla 12 stycken, det är inte lätt .
Jag tror inte att hon skulle bli så värst förtvivlad om jag försvann ur hennes liv. Kanske om jag dog men inte om vi slutade umgås helt.
Jag råkade helt enkelt finnas bland hennes mailkontakter. Tror nog att hon även skickade mailet till folk hon inte ens har träffat.
Helt onödigt att ens ta upp det här. Jag vet.
Jag ska iaf inte skicka det här vidare. Mina vänner borde veta ändå att jag älskar dom och inte vill förlora dom.


Kedjebrev är bara jobbiga och störande, oavsett om dom är positiva eller negativa.


Första steget

Bara det här lilla steget jag gjorde nyss är egentligen större för mig än vad det kanske verkar :-)
Jag mailade till Swedecare och frågade om det finns nån svensktalande jag kan kontakta? Folket på Londonsvenskar har pratat om nån jättetrevlig tant som heter Anne som jobbar på Swedecare och pratar svenska.
Jag vill ha nån svensktalande i "min närhet" för trygghetens skull. Iaf i början. Dom första mailen och första träffarna och så.
Min engelska har ju verkligen blivit bättre efter allt chattande med dessa britter *skratt* men jag vill ändå prata svenska med någon i början.


Swedecare är iaf ett företag som hjälper svenskar till jobb i Storbritannien. Dom flesta har varit nöjda så det verkar inte vara nåt lurendrejeri och dessutom hade en av medlemmarna på Londonsvenskar fått hjälp med bostad också i samma veva som hon fick jobbet.
Det är inte vilka jobb som helst utan barnpassning, äldreomsorg och hästskötsel.
Bara det lilla steget gjorde mig lite gladare för stunden :-). Hoppas att jag får vara lika glad imorgon.

Är fortfarande lite sugen på en språkresa också. Och språkresor är inte bara till för max 18 åringar som många tror. Det finns t.ex språkresor för 50 +. Det ni. Och det spelar ingen roll hur bra språket är innan. Man är lika välkommen om man så inte kan ett ord eller om man talar flytande.

London calling......Hela tiden

Jag vill lämna Sverige och dra till London. Plugga, jobba eller vad fan som helst bara jag får nåt att göra där.
Varför gör jag inte det då?
Vad är det som hindrar mig? Pengar delvis men det måste finnas nånting mer bakom.
Har ju precis inga viktiga anledningar att stanna kvar här heller. Jo mina vänner bor ju här men dom träffar jag ändå inte så ofta och jag kan inte låta dom stå i vägen för mina drömmar.
Det mesta här i Sverige och Sundsvall känns bara så meningslöst.
Jag sovar, vaknar, går till skolan, äter, dricker, går på toa, kanske träffar nån kompis, ser på tv, badar och lägger mig igen och allt det gör jag som en robott.
Folk måste tro att jag har knarkat eller nåt.
Idag tänkte jag på en massa saker som egentligen borde göra mig glad. Kryssningen i april, Daniel, Bradley (vars mail har börjat minska med tiden), mina fantasier om London men inget funkade.
Bara ledsen och nedstämd hela tiden. Hoppas att en Londonvistelse kan ändra på det eftersom det är ändå en dröm att åka dit.

Önskar att jag snart får chansen att säga hejdå till allt och alla här och sen bara dra. Dom som vill (och som jag välkomnar) får naturligtvis komma och hälsa på.
Jag vill ju inte säga upp bekantskapen med folket.

Jag sitter väll fortfarande här om 1 år och gnäller över min längtan till Storbritannien.
Nu ska jag lägga mig i badkaret och koka som en kräfta.

Gaston

Även om det mesta känns jobbigt och ledsamt nu så finns det ändå alltid nånting som får en att le.
När jag läste kommentaren på förra inlägget t.ex :-D
Jag började direkt tänka på låten dom sjunger i Skönheten och Odjuret som jag tar för givet att skrivaren (som är anonym) också hade i tanken.

Oj vad det stör mig att se dig, Gaston
Utan en gnutta av hopp
Var och en här kunde ge allt, Gaston
Allt för att bli din passopp
För ingen i stan är så manlig som du
Och alla vill va där du är
Ingen kan få sån behandling som du
Och det kan jag förklara så här...

Ingen ler som Gaston
Ingen mer som Gaston
Ingen nacke är hälften så bred som Gastons
Så han borde bli den som man ställer
Avbildad på en kolonn
Du kan fråga en Tom, Dick, en Pelle
Och dom svarar, det finns ingen mer som är sån


Låten fortsätter längre än såhär.

Jag har förrästen mina misstankar vem den anonyme skrivaren är. Mhh. Även om du säger att vi inte har träffats så vet jag inte om jag tror dig.

Bara skit skit skit
Hoppet inom mig är borta

Tårarna kommer tillbaka hela tiden. Jag orkar inte med det här längre. Tänker inte berätta nånting här, allt står i min privata blogg men har ni inte lösenordet dit så är det heller ingen idé att ni ber om det för alla som jag vill ska ha användarnamn och lösenordet har det redan och om ni bestämmer er för att skaffa lösen till era blogg och inte ge det till mig för att ni inte har mitt så inga problem.
Det är för känsomässiga texter i den andra bloggen som jag inte vill att alla ska ta del av. Känslomässiga för mig men kanske obetydliga för nån annan.

Fick iaf veta en sak idag som gjorde att jag bröt ihop totalt. Jag grät och slogs och sparkade omkring mig.
Snart tar jag till drastiska beslut.
Jag kommer att bryta ihop totalt.

Ikväll ska jag till Daniel och göra tacos. Ska bli så skönt att träffa honom igen men jag kommer att ha svårt att vara glad med det här i tankarna.

Nervositet

Ifall det var nån som inte visste det så hatar ja verkligen HATAR jag att prata inför många människor. Om det är mina kompisar så spelar det ju ingen roll men när man ska ha muntlig redovisning eller nåt sånt inför klassen så blir jag helt konstig.
Fick panik inför uppgiften på Etik och Livsfrågor.
Visste först inte riktigt vad det var när jag valde det som ett av mina ämnen. Tydligen blir det en hel del prata i klassen och när en pratar ska alla andra vara tyst.

Vi delades in i två grupper och vi skulle var och en fundera över vissa frågor som vi sen ska diskutera på fredag. Och det är inte så att vi skulle tillsammans prata om det och sen skulle en redovisa för resten.
Usch jag vill inte :-(. Jag får panik när jag vet att nåt sånt väntar.
Vill hoppa av den kursen också eller byta till nån annan. Tror dom hade intagningar i februari igen. Måste prata med nån på skolan för jag kommer inte klara av det.
Tyvärr.


Gud vad irriterad jag blev på tåget på väg till Gävle. Jag hade plats 27 och så kommer nån jävla brud och säger att jag sitter på hennes plats


-Jag har 26

-Jaha och jag har 27?

-Men 26 är vid fönstret

-Jaha? *irriterande suck*

Jag orkade inte tjafsa men herregud. Säterna är ju bredvid varandra. Jag kunde inte låta bli att skratta lite för mig själv. Det var ju så jävla löjigt.

Nu är varendra en av mina kronor borta. Måste nog tyvärr säga good bye Kindbergs :-(
Jag och Daniel har funderat på en utlandsresa till sommarn (vet att det är lite tidigt men jag tänker hellre att vi kanske ska åka än att gå runt med negativa tankar som "man vet ju aldrig vad som händer och bla bla bla) så han bad mig spara pengar så det ska jag fanimig göra också.
Vill iaf åka på kryssningen i april men andra kryssningar får nog tvyärr vänta. Ska försöka komma iväg på en Kindbergsbåt också för nu vill jag se dom igen.båt åk

Var till stan idag och handla lite grejer tills imorn. Åkte en sväng till erikshjälpen för att kolla om jag hittade nån snygg klänning men i kön ångrade jag mig och tycke att min leopardklänning dög igen ;-).
Mikkis julklapp är klar nu iaf. Hihi. Hoppas att hon gillar den ;-)

Så imorn far vi igen. Den här gången blir det bara jag och Mikkis som åker. Och så kommer ju Inga-Lill och kanske nån till :-).
Kul kul ska det bli.
Arvingarna here we come......Again

Bye bye so long


åååh

Jag saknar Kindbergs :-(


...

Idag gick jag till syon och sa att jag ville byta Information och layout A till nåt annat ämne men eftersom det var fullt överallt så valde jag ändå att ta bort kursen men det spelar ingen roll. Jag valde ändå den kursen bara för att få ihop poängen.

Vi ska få göra ett fördjupningsarbete i psykologin vilket ska bli kul för vi får själva välja ämne. Har inte bestämt vad jag vill skriva om än men jag kommer säkert på nåt som intresserar mig :-)

Komvux

Imorn börjar kurserna på komvux. Det är helt sjukt hur mycket jag ser framemot det. Tiderna är lite jobbiga dock.
Dom ämnen jag ska läsa är:
Etik och livsfrågor
Historia A
Information och layout A
Psykologi A
Spanska steg 1

Fast alla kurser hålls ju inte samma dag.

pigga upp mig

Jag måste få i mig mer vitaminer. Jag är så jävla trött och hängig nuförtiden, orkar inte med nånting. Flera gånger dom senaste dagarna har jag lagt mig för att vila på dan och sen somnar i ett par timmar.
Känner mig som en hösäck.
Det är inte bara så att jag är lat utan jag är trött. Sömnig. Hela tiden.
Vi har en jävla massa vitamintabletter hemma. Varför äter jag dom inte?

På måndag börjar skolan. Ser framemot det och nästa söndag är det kryssningsdax igen :-)
Vi ska ha såååå kul Mikkis :-D. Eller hur.

tokig relation :-D

Johan är så rolig :-D Vi har verkligen ett speciellt förhållande han och jag. Ingen annan förstår sig på våran humor och ibland tvivlar jag på om jag själv ens gör det. Haha.
Våra sms till varandra är helt obegripliga och det är det som gör dom så roliga och charmiga.
Till hur många skulle jag t.ex skicka ett mess där jag skrev att jag tappade skinkorna idag och att dom åkte iväg som en pulka?
Förmodligen ingen annan än Johan.
Jag skickade förrästen ett sånt mess till han för ett tag sen. Johan tyckte tydligen att den var väldigt rolig. Haha

Nyss berättade jag på msn att jag fått nåt kliande skit på armarna som ser ut som eksem eller nåt och istället för att fråga vad det kan vara eller om jag har nån salva så frågade han:
"Är det pantrar?"
Det där är såååå "Vi" :-D. Ingen annan skulle ha ställt den frågan. Bara Johan.

Johan är konstig och det är bara med honom jag vågar släppa fram en viss sida hos mig :-D
En av mina favoritgrejer med Johan är våran "Så här ska jag sova" leken. Hahaha.

Dark Willow

Vad jag älskar henne!

   

GUESS!!!!!

Jag är så jävla irriterad nu att jag snart börjar skratta. Absolut inget allvarligt men det är ju så idiotiskt att jag blir frustrerad. Jag ville att en snubbe från England som jag chattar med skulle göra frågorna om mig och eftersom han inte kan svenska så skulle jag översätta åt honom och svara själv från min dator det han gissade på.
Tänkte att det kunde bli kul men redan på andra frågan gav han upp.
Han vägrade ens gissa på dom fyra alternativen för han hade ingen aning.
Jag sa åt honom att bara gissa på nånting men nä han ville inte det.
Så jag sa ok då gissar jag åt dig och klickade på fel alternativ. Haha. Sen ville han inte gissa på tredje frågan heller. WTF?
Tror han att jag skulle be honom dra åt helvete om han gissade fel?
Tycker bara att det var så töntigt att han inte ens kunde gissa på några helt idiotiska och obetydliga frågor.


Hitills är det bara 2 som haft alla rätt. Egentligen 1 för Daniel fuskade och gjorde frågorna två ggr. Haha.

Men inte fan är jag sur på dom som svarade fel på vissa frågor.

Som sagt, ingen allvarligt det här men bara så skrattretande.


Hell Ride

Tror faktiskt att den här filmen är riktigt dålig men jag vill nog ändå se den.
Vinnie Jones är med så då förtjänar den en chans.


The best of the Buffyverse

I en av mina Buffytidningar fick läsarna rösta på sina favoritkaraktärer, avsnitt osv...
Såhär såg resultatet ut:

Bästa manliga karaktären
3.Xander
2.Angel
1.Spike
Jag skulle nog ha bytt plats med Xander och Angel

Bästa kvinnliga karaktären
3.Cordelia
2.Willow
1.Buffy
Mhh Jag skulle haft Willow på första plats och bytt ut Cordelia mot Anya

Bästa tårdryparavsnittet
3.Becoming Part 2
2.The Gift
1.The Body
The Body förtjänar utan tvekan första plats här

Bästa döden
3.Spike i Chosen
2.Joyce i The Body
1.Buffy i The Gift
Ettan och tvåan sitter som jag skulle ha satt dom men är lite osäker på trean. Funderar på om jag skulle ha bytt ut Spike mot Jenny Calendars död

Bästa skurken (hit räknas inte en demon som bara var med i ett avsnitt utan dom större "Big Badsen"
3.The Mayor
2.Angelus (ser fortfarande inte honom riktigt som en "Big Bad" men han var ju det. Han, Spike och Drusilla i s.2)
1.Glory
För det första skulle jag sparka Glory i röven så hon flög från listan och låta The Mayor ta hennes plats (Glory var visseligen skrämmande och ingen man skulle vilja stöta på men hon var ingen favorit för mig. Tyvärr) och sen skulle jag placera The First på andra plats (eller kanske byta plats med dom två?) och på tredje plats skulle jag nog ha The Master (tror jag)

Bästa säsongsfinalen
3.Becoming Part 2
2.The Gift
1.Chosen
På första plats skulle jag ha haft Grave, på andra Chosen och på tredje The Gift fast jag gillar Becoming väldigt mycket. Lite osäker på tredje platsen faktiskt.

Roligaste avsnittet
3.Once More With Feeling
2.Something Blue
1.Tabula Rasa
På första plats skulle jag ha haft Life Serial, på andra Storyteller och på tredje Tabula Rasa.

Bästa karaktären (manlig som kvinnlig)
3.Willow
2.Spike
1.Buffy
Min lista skulle ha sett ut såhär: 3.Andrew 2.Spike 1.Willow

Mest skrämmande avsnittet
3.Conversations with dead people
2.Killed by death
1.Hush
Hush ska absolut ligga på första plats. Sen skulle jag byta plats med dom andra två.

Bästa avsnittet
3.Chosen
2.The Gift
1.Once More With Feeling
Jag skulle placera Storyteller på första plats, Once More With Feeling på andra och på tredje skulle jag haft Villains, Hush eller Selfless. Inte helt lätt.Snatch

Jag är inget större fan av Brad Pitt men i Snatch är han fanimig rolig :-D


Morning train

Diggar den här låten nåt så otroligt men försök att inte titta på klippet utan bara lyssna. Låter mycket bättre då. Tro mig. Haha.
Ni som har sett Eurotrip kanske känner igen den :-D


känner du mig?

Nu har väldigt många av mina vänner gjort en sån här så nu är det min tur :-)
Testa och se hur mycket du kan om mig.

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901051638456650&a=1&&


Haha

Minns ni den sjukligt svartsjuke idioten jag chattade förut med? Jag har kvar honom på min msnlista men vi snackar aldrig. Texten intill hans namn är  för tillfället "It´s never interesting talking to women". Kanske fler tjejer som inte kunde förstå sig på hans svarsjuka? Haha.
Han har förrästen haft den texten en gång förut också.

RSS 2.0