Jag säger då det..

109926-78

Hysterisk

-VAR ÄR MIN RÄKSALLAAAAAAAAD!!!??

Johan blev galen när han upptäckte att dom åter igen hade glömt räksalladen på hans strips som dom alltid gör ( i Ullas gatukök i Kramfors).Han marscherade raka vägen ner igen och kom tillbaka med räksallad på stripsen.Han fick dessutom extra för att dom hade glömt.

Det här är ett av mina favoritminnen. Ha Ha. Det var ett tag sen det hände.


Tre Kronor

Helvete vad jag saknar denna helt fantastiska serie.Vad jag önskar att den kunde släppas på dvd. Den gick i repris nyligen (iaf dom två eller tre sista säsongerna) och jag njöt av varje sekund. Jag fick en glädjekänsla varje gång jag satte mig framför tv:en. Så mycket gillar jag den serien.

Det fanns två killar som jag var helt tokig i ;-). Den ena var Lers Bethke som spelade MC ledaren Bruno Alm och den andra var Fredrik Ejemo som spelade värstingen Clark Karlsson-Persson. Hur snygga var inte dom lixom?

Det finns ingenting i serien som jag vill klaga på. Inte äns sista avsnittet som många verkade tycka var riktigt dåligt. Jag talar förstås om när Sten Frisk sprängde hela Tre Kronor (restaurangen) i luften. Kasst slut tycker många men jag tycker att den var bra och skrämmande. Inte själva sprängningen utan paniken som bryter ut bland människorna när Sten visar bomben runt midjan...Riktigt obehagligt tycker jag.

Det enda jag inte gillar är Clarks eko när han skriker "Stick härifrån! Han kommer att smälla hela skiten i luften!"  Är det meningen att det ska låta mer dramatiskt med ekot?

Varsågoda http://youtube.com/watch?v=z6IvjefpFbc

Gatumodet i Japan

Jag kan inte säga att det är fult. Bara väldigt speciellt, fascinerande och helt otroligt.

109926-77
109926-76

Robert Aschberg

109926-74Den mannen är bara för bra :-).


(sagt i ett avsnitt av Insider)
Kvinnan: -Får jag läsa ett stycke ur bibeln?
Robert:Nej det orkar vi inte med!

Boken om mammas hemby

Idag kom den äntligen.Som vi har väntat mamma och jag.Boken som handlar om mammas hemby i Finland och människorna som bor och bodde där. Det är en "släkting" till mamma som har jobbat med boken i över fyra år med hjälp av b.la min mormor. Jag har inte orkat läsa så mycket än men jag har bläddrat genom hela boken och tittat på alla bilder. När jag får ork ska jag börja läsa den.Har iaf läst listan på alla smeknamn/öknamn som folk i byn hade och det var en hel del udda,roliga och konstiga namn.Det är kul att butikerna i Finland har en bok som innehåller fakta om mina släktingar + bilder .Det känns speciellt måste jag säga.Hoppas att den säljer bra

Omslaget
109926-71
mormor Enna och morfar Yrjö (bröllopsfoto)
109926-72
Mamma i första klass.Hon såg precis ut som jag när jag var liten (inringad på första raden)
109926-73

Filip och Fredrik

109926-70Tiias absoluta tv favoriter :-).
Hur kan man inte gilla dom?

Anna Nicole Smith = DÖD

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,995968,00.html

Hjärtekaviar

109926-69
Jag åt ägg ikväll och när jag skulle trycka ut kaviaren ur tuben så formades kaviaren till ett hjärta.Det var jag ju såklart tvungen att dokumentera :-)

sexigt så in i helvete.

109926-67 Det finns två saker som kan göra en man extra snygg och sexig. Dom två sakerna är platt liggande hår (se bilden nedan) och grimaser (se bilden ovan). En kille är mycket snyggare i en frisyr som ligger ner istället för att ha en frisyr fixad  med gele,spray osv. Och det här med grimaser så menar jag INTE grimaser som apminen (när man sväller upp kinderna och drar ut öronen för att likna en apa) utan grimaser som gör att killen ser trött,less och hög ut eller kanske galet sprallig. Bilden på Kim Carlsson (ovan) är t.ex en av dom absolut sexigaste bilderna jag har sett på honom.
109926-68

Ika i rutan

Jag ryser av obehag och skräck.

http://www.youtube.com/watch?v=p3We9p4QdvY

The Office igen

The Office kom i början av veckan och jag såg hela säsongen på en dag.Inte så konstigt med tanke på att det bara var 6 avsnitt.Jag väntar tills jag får pengar igen innan jag beställer den andra säsongen.
Serien är så jävla kul. David Brent och Finchy är mina favvisar.Speciellt David. Ha Ha. Så jävla underbar.

RSS 2.0