Rob Schneider :-)

109926-47Såg nyss filmen Benchwarmers. Tänk att jag alltid blir kär i Rob efter varje film jag ser med honom.Han är ju så jävla charmig och helt klart min favorit bland alla komiker :-)

Blek på vintern.Brun på sommaren

Det är så fruktansvärt tråkigt när människor solar solarium och använder brun utan sol produkter.På vintern ska man vara blek och inte se ut som om man kommit hem efter två månader utomlands. Det tar ju bort hela charmen med att vara brun på sommaren.

//Tiia

Släpp inte ut känslorna....Inte än

Usch. Jag får ont i magen när jag tänker på vad som ska komma. Ligger och grubblar över det hela jävla tiden. Jag har nyligen träffat en kille som jag börjat få känslor för.Jag kan väll inte säga att jag är kär.Inte än iaf men jag kan bli.Jag tycker dock om honom. Det pirrar i magen när jag tänker på honom. Och så är han så otroligt varm och kysser bra gör han också. Att han är så jävla snygg gör inte saken sämre.Jag skulle kunna titta på honom hela långa dagarna.
Jag skulle nog kunna bli kär men jag tror att det är mitt undermedvetna som håller tillbaka känslorna.

Vad är problemet då?

Jo problemet är att han åker till Brasilien i januari och är borta i fyra månader.FYRA MÅNADER!!! Det är jävligt jävligt jävligt lång tid...

Fy fan

//Tiia

Kämpa

Kämpa Tiia kämpa. Håll in känslorna så länge det går.Du klarar det.

Riket

109926-46

Jag ska gifta mig med Ernst Hugo Järegård när jag dör.

Taggig Dildo

109926-45

Varför blir jag så....

pirrig,knäsvag,skuttig och glad?

Sophie Scholl

109926-44

En otroligt bra film. Rekomenderas varmt.

Ge mig denna klänning..Snälla

109926-42

Filmens mysterier

Hur kommer det sig att alltid när någon ska lyssna på ett inspelat band så vet dom precis hur långt dom ska spola för att komma till den biten dom vill höra?

Varför har alla krigarkvinnor (dem flesta iaf) kläder som visar halva brösten,magen och låren? Kläderna är ju rätt  läckra men vem fan skulle ha på sig sånt i krig?

Varför är folk som kör bil alltid korkade och sa plocka upp nåt från golvet i farten?

Detta är bara några av filmens mysterier som jag undrar över..


Dagens frukost/lunch

109926-34

Bild från förra helgen

109926-33 Denna bild togs förra Fredagen. Julia fram och jag bak..Gillar den här bilden..

Irriterande självsäker

Ibland har jag faktiskt bättre självförtroende vad många kanske tror. Jag hatar att prata inför mycket människor och jag tycker verkligen inte om uppmärksamhet så därför är jag ganska tyst och babblar inte om jag absolut inte måste.

Men när jag får komplimanger för mitt utseende så kan jag verka så otroligt blyg och generad fast innerst inne vet jag att dom har rätt. Inte för att jag ser mig själv som nån skönhets gudinna men jag är helt klart nöjd med hur jag ser ut.. Faktiskt..

Idag när jag och Johan gick in på Träffen för att hämta våra pizzor så märkte både jag och Johan att nästan alla som satt där tittade på oss och när vi kom ut sa Johan (ungefär): Var det bara jag eller verkade det som om alla där inne blängde på oss?

Mitt svar var: Jag tyckte dom spanade på mig..

Vackraste bruden

109926-30
Om jag nån gång gifter mig så hoppas jag att jag är lika strålande vacker som Holly Marie Combs var på sitt bröllop. Ärligt talat har jag aldrig sett en vackrare brud..Någonsin..

Redo för kalas

Det var ingentligen inte meningen att vi skulle dricka idag men det blev så ändå. Vi är bjudna på fest imorn men eftersom det är gratis på Gladan (en av Kramfors två uteställen) både idag och imorn så bestämde vi oss för att åminstone dricka en öl idag och spara resten tills imorn.

Det här med fest. jag tycker inte att det är själva supandet och festandet som är roligast utan det är förberedelserna. Vad ska man ha på sig? Vilken färg på ögonskuggan ska man ha? Fixa håret osv...
Och medans man fixar och grejar för att bli tjusig så har man en öl vid sin sida som man tar en klunk av då och då.

Dom som gillar att laga mat t.ex tycker ofta mer om matlagningen än själva ätandet..Jag gillar sminkningen och hårfixandet mer än själva festen.

Det var allt..

//Tiia

Top Model

Jag vet vem som vinner (vann) Top Model.Nån dum jävla snorunge avslöjade det på ett forum. Jag är en av dom som inte vill veta sånt i förväg och jag har lärt mig att absolut inte gå in på Top Models hemsida för det första man ser när man kommer in är en stor bild på vinnaren.

Jag tänker ändå fortsätta kolla på programmet för jag gillar det.

Men jag blev rätt sur igår..Dumma jänta!

//Tiia

RSS 2.0